NAJZGODNIJA ODBOJKAŠICA RASPAMETILA MUŠKARCE: Izvela hipnotišući trik bujnim GRUDIMA, a zadnjicom... (FOTO/VIDEO)
Kejla Simons, Foto: printscreen/instagram/ kaylasimmmons

vau

NAJZGODNIJA ODBOJKAŠICA RASPAMETILA MUŠKARCE: Izvela hipnotišući trik bujnim GRUDIMA, a zadnjicom... (FOTO/VIDEO)

Smešno je, pošto sam u srednjoj školi želela da imam manje grudi - pričala je Amerikanka

Objavljeno: 12:32h

Među najlepšim sportistkinjama sveta je uvek bilo mesta za odbojkašice, ali jedna je toliko odudarala od svih, a zbog svojih jakih atributa nije mogla dugo ni da ostane u ovom sportu (ako ih ne žrtvuje).

Kejla Simons je pošla putem kojim sve češće idu sportske lepotice. Danas ova Amerikanka (27) ogroman novac zarađuje od sajta za odrasle, sve popularnijeg OnlyFans-a, ali radi i kao influenserka i model.

Adut koji joj to omogućuva je značio da mora da se odrekne prve ljubavi - odbojke. U pitanju su njene ogromne grudi, mada Kejla ima i savršeno telo i prelepo lice.

1 / 5 Foto: printscreen/instagram/ kaylasimmmons

Simons je zapravo želela da smanji grudi kad je bila tinejdžerka - da bi mogla da se bavi odbojkom. Slično kao teniserka Simona Halep.

- Smešno je, pošto sam u srednjoj školi želela da imam manje grudi. To sam htela jer bi mi bilo mnogo lakše da igram odbojku tako, ali nisam dobila ono što sam htela. Međutim, sada ne mogu da skačem toliko visoko niti da trčim brzo, da ronim, sve je teže - jadala se Kejla, ali je (srećom) poštedela svoja "pluća".

Najvrelija odbojkašica sveta svakodnevno oduševljava milion svojih pratilaca na Instagramu, a sada je to učinila pokazujući fascinantnu veštinu.

1 / 5 Foto: kaylasimmmons/Instagram

Kejla je podelila uspomenu sa odmor u Rimu pre dve godine, označivši svoje prijatelje i dodavši emotikon plače.

Jedan segment "reel"-a je posebno zapao za oko jer je Kejla koristila jedinstvenu metodu držanja vina, s čašom zaglavljenom između bujnih grudi. Njima je stegla dršku koja spaja postoljei čašu vina...

Kejla Simons
foto: printscreen/instagram/ kaylasimmmons

A onda je Simons podelila još jedan vreo reel na kom je ortak sa plaže napucava loptom u zategnutu zadnjicu. Divno je uštopovala...

U nastavku pogledajte još slika atraktivne Kejle Simons:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.