PREZGODNA FUDBALERKA ISPUNILA OBEĆANJE: Prešla na sajt za odrasle, OBNAŽENA zarađuje mnogo više nego u kopačkama!
Nikole Teha, Foto: Instagram/@nikkoleteja_

prži

PREZGODNA FUDBALERKA ISPUNILA OBEĆANJE: Prešla na sajt za odrasle, OBNAŽENA zarađuje mnogo više nego u kopačkama!

Dobila je otkaz, ali sad se ne kaje

Objavljeno:

Nastavlja se niz lepotica koje zbog "OnlyFans"-a napuštaju sport kojim se bave jer im ne donosi ni približno toliko novca kao ovaj sajt za odrasle.

Nova zvezda OnlyFans-a je 23-godišnja Nikole Teha, fudbalerka koja je igrala za Nekaksu u meksičkoj Ligi Femenina MKS, a odlučila je da otvori nalog na sve popularnijem sajtu, na zahtev navijača kluba.

1 / 9 Foto: Instagram/@nikkoleteja_

Njen tim je na dnu tabele u Torneo Klausuri 2023, sa nula bodova, samo dva postignuta i 19 primljenih golova, tako da bi ovo mogao biti unosniji poduhvat. Osim toga, može biti sigurna da će imati korisnike koji su spremni da plate pretplatu, jer su joj takvi fanovi i dali ideju.

- Zato što su ljudi to tražili - napisala je Teha na svom Instagramu nakon što je otvorila nalog na platformi za sadržaje za odrasle.

Cena pretplate na njen nalog je 17,50 dolara plus porez. I brzo je postala magnet, sa više od 358.000 pratilaca. Kako i ne bi, kako izgleda...

Isto tako, za svakog "obožavatelja" kojeg dobije na navedenoj platformi, Nikole Teha zadržava 80 odsto zarade, dok se objava erotskog sadržaja naplaćuje dodatno.

Rođena u Vašingtonu 9. decembra 1999. godine, Nikole je fudbalom počela da se bavi veoma mlada i zahvaljujući primeru starije braće i sestara zainteresovala se za sport.

Bila je deo omladinskog tima Tuzas del Pačuke i igrala je za Klub Keretaro, kao i Sijetl pre nego što je otišla u Nekaksu.

Teha je celu karijeru provela kao vezni igrač, ali su loši rezultati rezultirali raskidom ugovora u januaru i od tada je bez kluba.

- Hvala, Nikole Teha, na doprinosu na ovim turnirima sa našim timom. Sve najbolje u budućnosti! - ovako se klub oprostio od nje, zbog čega im je, možda, sada žao, s obzirom na brojke kojima komanduje na društvenim mrežama.

Ispod pogledajte još fotki i videa zanonse Nikole:

Bonus video:

02:09

SUZE SU SAME KRENULE, NISAM MOGAO DA IH ZADRŽIM! Gudelj nije mogao da sakrije emocije: Cele godine... Prvo Dragiša, SADA BEBA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.