CICIPAS OTKINUO ZA ŠPANSKOM LEPOTICOM: "MI SMO SRODNE DUŠE!" Javio se njen BIVŠI, glumac im poručio OVO... (FOTO)
Stefanos Cicipas i Paula Badosa, Foto: Printscreen/Instagram/stories/tsitsidosa

cicidosa

CICIPAS OTKINUO ZA ŠPANSKOM LEPOTICOM: "MI SMO SRODNE DUŠE!" Javio se njen BIVŠI, glumac im poručio OVO... (FOTO)

Brzo su zasenili Elinu Svitolinu i Gaela Monfisa

Objavljeno:

Otkako su potvrdili svoju vezu objavama na društvenim mrežama, javnost ne prestaje da bruji o najnovijem teniskom paru.

Brzo su zasenili Elinu Svitolinu i Gaela Monfisa, a Štefi Graf i Andre Agasi, kao i Mirka i Rodžer Federer su odvano "stara" vest. Dodatni razlog je verovatno činjenica da su oboje pri vrhu ATP i WTA liste, ali i da važe za jedne od najlepših tenisera i teniserki.

Stefanos Cicipas je u intrervjuu za nemački "Bild" potvrdio da je presrećan u vezi sa španskom lepoticom Paulom Badosom.

-Mi ne samo da smo par, već smo srodne duše. To bi to trebalo tako da definišete. Veoma je retko da nađete svoju srodnu dušu. Ako pitate Paulu, ona će vam reći potpuno isto - istakao je Grk.

Društvene mreže su preplavile slike i snimci zaljubljenog para iz Dubaija, a na jednom od njih Paula vezuje kosu svom novom dragom, uz zagrljaj i poljubac na kraju.

Tu je i video kako treniraju u bazenu i plešu u teretani. Sve na nalogu "Cicidosa" - sami su sebi dali nadimak, pre medija.

Stefanos nije dugo tugovao zbog teškog poraza u četvrtfinalu Rolan Garosa od Karlosa Alkarasa.

- Smešno je kako svet funkcioniše, zar ne? - rekao je kroz smeh, pa nastavio: - Moram li zaista nešto da kažem o tome? Kažem vam sledeće: upoznao sam mnogo žena u životu. I to mogu da kažem vrlo samouvereno. Nikada nisam osetio toliko privlačnosti i toliko lepote i da sam se zainteresovao za ženu - rekao je Cicipas (25) i dodao:

- Naš um je na istoj talasnoj dužini, to je takva duhovna veza. Imamo dobre vibracije izmešu nas.To je tako lepo iskustvo. Mislim da mnogi ljudi ne doživljavaju tako duhovnu i duševnu vezu sa bilo kim. Ako putujete mnogo širom sveta, tražite tako nešto. Mislite da ćete to naći negde u svetu, ali ponekad je pred vama - rekao je Cicipas, koji se sa Badosom susretao na mnogim teniskim turnirima širom planete.

I Špankinja se nedavno poverila i da joj romansa pomaže da od sebe izvuče najbolje na terenu. A da je i ona "izgubila glavu" za Stefanosom, sugerišu glasine da je zbog njega raskinula veridbu sa Huanom Betankurom, kubanskim glumcem i modelom.

Paula Badosa
foto: EPA/Ray Acevedo

Latino Apolon je na svom Instagramu ostavio objavu kojom po svemu sudeći komentariše ponašanje svoje bivše u vezi sa Cicipasom:

- To što želite da znate, ja to živim, a ne objavljujem - napisao je Betankur uz sliku na kojoj pored bazena drži flašu piva u ruci i pokazuje svoje mišićavo telo.

Bonus video:

00:13

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.