RONALDO, OVO JE SVE ŠTO ĆEŠ DOBITI: Srpkinja na koju je Kristijano OTKINUO pokazala SAVRŠENU pozadinu! (VIDEO)
Ivana Macanović, Foto: Printscreen/Instagram/ivana_macanovic

skinula se

RONALDO, OVO JE SVE ŠTO ĆEŠ DOBITI: Srpkinja na koju je Kristijano OTKINUO pokazala SAVRŠENU pozadinu! (VIDEO)

Imam dečka, Ronaldo je malo zakasnio - rekla je svojevremeno

Objavljeno:

Za domaće fudbalske fanove je najpoznatija kao jedina Srpkinja koju slavni Kristijano Ronaldo prati na Instagramu.

Portugalac na ovoj društvenoj mreži ima 590 miliona pratilaca, a ta brojka neprestano raste.

Sa druge strane, CR7 se udostojio da zaprati samo 563 osobe. Jedna od njih je i atletičarka iz Banjaluke Ivana Macanović.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ivana_macanovic

Ova devojka (25) osim atletske karijere, radi i kao fitnes instruktor, a avgusta 2020. godine ju je zaprosio Nikola Šoć, momak koji je u Srbiji stekao slavu učešćem u rijaliti programu „Survivor“.

Ivana je jedna od talentovanijih atletičarki zemlje, ali i vrlo aktivna na Instagramu. Pratioce je posebno obradovala snimkom sa hrvatskog primorja gde ovih dana boravi. Pokazala je raskošni smeštaj u kom uživa, ali i savršeno izvajanu zadnjicu.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/ivana_macanovic

Ona je jednom prilikom govorila i kako je Ronaldo uopšte našao.

- Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je verovatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidela Asafi, pa je tako sve i počelo - nasmejala se Ivana dok je svojevremeno pričala za „Avaz“.

Macanović nije odmah primetila zahtev Ronalda da je prati, a onda je odjednom dobila mnogo pratilaca i notifikacija. CR7 je ovu devojku zapratio još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla i danas je prati 134.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži. Ističe i da se kontakt sa Kristijanom brzo završio.

- Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla shvatiti zašto baš ja od toliko devojaka na planeti. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča - nasmejala se Ivana.

Ivana nikada nije saznala zbog čega je Ronaldo zapravo prati.

- Verujte mi, za mene je to tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam ni kako me je našao na Instagramu, ni zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, bila sam potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je malo zakasnio - rekla je ona jednom za medije.

Ronaldo iz Srbije prati još samo jednu osobu, a to je - pogađate - Novak Đoković. Podsetimo, oni su ranije zajedno odradili i jedan trening, a snimci vežbi su brzo postali hit na internetu.

U nastavku pogledajte još slika Ivane Macanović.

Bonus video:

08:03

KO SE BAVI SPORTOM SAMO DA BI POSTAO NOLE ILI JOKIĆ, BOLJE DA ODUSTANE Gerić: Niko ne bi svakodnevno mučenje, svi bi PEHAR

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.