UPOZNALA IH JE ČUVENA VANDA: Fudbaler Intera pored sebe ima OVU BOMBU! (FOTO)
Agustina Gandolfo, Foto: Prinstcreen/Instagram/agus.gandolfo

ATRAKTIVNO IZGLEDA

UPOZNALA IH JE ČUVENA VANDA: Fudbaler Intera pored sebe ima OVU BOMBU! (FOTO)

Agustina je dve godine starija od Lautara

Objavljeno: 13:05h

Nakon što su krajem maja uplovili u bračne vode i tako punili stranice medija u Italiji i Argentini, Lautaro Martinez i Agustina Gandolfo ponovo su se našli na naslovnim stranama.

Njihova svadba održana je na jezeru Komo pred 120 uzvanika.

Sada je izvesni Roberto Antonin tokom jednog programa uživo žestoko udario na napadača Intera tako što ga je prozvao da se ništa ne pita.

- Priča o Lautaru i Agustini počinje kada ih upoznaje Vanda Nara. Agustina je bila žena koja mi je govorila s kim će da izađe, gde će da izađe, posećivala je sastanke sa menadžerima, obraćala pažnju na njegovu ishranu... Inter nije bio klub za nju i mislila je da treba da ga napusti. Zato ga je i uvukla u onu frku sa agentima, a Martinez se ponašao kako je ona želela - rekao je Antonin.

Agustina je navodno postavila ultimatum Lautaru da mora daje oženi.

- Rekla mu je da će da ode ako je ne oženi. Lautaro je marioneta u njihovoj vezi, ona je ta koja vuče konce. Ono što ja znam jeste da joj je rekao da je bilo sve super i da su odlično funkcionisali kao momak i devojka, ali je ona rekla da će biti sve gotovo ako ne bude svadbe, a Lautaro se ne usuđuje da joj protivreči. On je njeno kuče.

Agustina je dve godine starija od Lautara, a na sebe je skrenula pažnju izuzetno atraktivnim fotografijama na Instagramu, gde je prati više od 1.500.000 ljudi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.