OMILJENA VODITELJKA PODIGLA NOGE U PROGRAMU UŽIVO! Svi zanemeli... (VIDEO)
Dileta Leota je sve odlično prihvatila, Foto: Printscreen/Twitter/@DeaChannelTV

ju!

OMILJENA VODITELJKA PODIGLA NOGE U PROGRAMU UŽIVO! Svi zanemeli... (VIDEO)

I pre incindenta, mnogi su komentarisali to kako je Dileta izgledala sjajno i da su njene duge noge došle do izražaja zbog kratke suknje koju je nosila

Objavljeno: 16:18h

Za mnoge najzgodnija i najlepša sportska novinarka, Dileta Leota, doživela je malu nezgodu koja je nasmejala sve, tokom jednog gostovanja u jednom šou programu uživo.

Italijanka inače ima 8,3 miliona pratilaca na Instagramu i redovno ih obraduje svojim fotkama i snimcima, a sada je to učinila neplanski.

1 / 5 Foto: Instagram

Dileti je, naime, jedan od kolega "namestio" da bude polivena nekom vrstom tečnosti, a kada je atraktivna plavuša odlučila da se osveti, još gore se provela.

Noge su joj jednostavno proklizale, što nije ni čudo s obzirom na to da je bila na štiklama, te se brzo našla na podu - pala je na bok.

Svi u studiju, ali i sama voditeljka, su počeli da se smeju - što znači da nikakvih povreda nije bilo. Snimak se, naravno, proširio na društvenim mrežama i postao je pravi hit.

Takođe, mnogi su komentarisali to kako je Dileta izgledala sjajno i da su njene duge noge došle do izražaja zbog kratke suknje koju je nosila, a zašto je jedna od omiljenih novinarki sveta možete se uveriti sami u galeriji ispod:

1 / 16 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.