NE POSTOJI EVROPSKO PRVENSTVO U SEKSU: Prvenstva neće biti, nije ozvaničen kao nacionalni sport
Dragan Bratić, Foto: Printscreen/YouTube/Dumheter24

mislite da ste čuli sve?

NE POSTOJI EVROPSKO PRVENSTVO U SEKSU: Prvenstva neće biti, nije ozvaničen kao nacionalni sport

Organizacije za proveru činjenica utvrdile su da takvo prvenstvo ne postoji.

Objavljeno: 08:41h

Mnogi portali u svetu i regionu, uključujući i naš, preneli su tekst o navodnom Evropskom prvenstvu u intimnim odnosima, koje bi trebalo da se održi u Švedskoj.

Ipak, organizacije za proveru činjenica utvrdile su da takvo prvenstvo ne postoji.

Švedski "Geteburgs posten" preneo je da je vlasnik više striptiz klubova, Dragan Bratić, navodno osnovao "Švedsku se*s federaciju" i najavio evropsko prvenstvo. U pojedinim tekstovima bilo je čak navedeno i da je Švedska priznala intimne odnose kao sport. Indijski "News checker" objavio je da ta federacija i dalje insistira da će se šampionat dogoditi, dok je ista organizacija za "Dojče vele" navela da je u pitanju takmičenje finansirano iz sopstvenih sredstava i dobrovoljno.

"Informacije u medijima o Švedskoj i švedskom sportu nisu tačne, i odlučno ih demantujemo", rekla je Ana Secman iz Švedske sportske konfederacije za "Dojče vele". Konfederacija je u maju odbila zahtev Bratićeve federacije za članstvo.

Dakle, nema zvaničnog evropskog prvenstva u intimnim odnosima, i tvrdnje koje su preneli pojedini mediji, da je Švedska taj čin prepoznala kao sport, nisu istinite.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.