ONA NAVIJA DA NOVAK IZGUBI VEČERAS: Vatrena Mađarica je PRIRODNA LEPOTICA, poznata po skandalu sa BEKEROM! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/@bosziike

BIĆE ATRAKTIVNIJE U LOŽI

ONA NAVIJA DA NOVAK IZGUBI VEČERAS: Vatrena Mađarica je PRIRODNA LEPOTICA, poznata po skandalu sa BEKEROM! (FOTO)

Da li će se večeras radovati, ostaje da vidimo. Đoković i Fučovič izlaze na teren u 19.30

Objavljeno:

Marton Fučovič je juče teškom mukom pobedio, ali ipak pobedio neigodnog Fabija Fonjinija u prvom kolu Mastersa u Parizu.

Visoki Mađar, 40. igrač sveta, tako je izborio duel sa Novakom Đokovićem u 1/16 finala turnira u Bersiju.

To će biti njihov četvrti meč, sva tri prethodna je dobio srpski teniser, poslednji u četvrtfinalu Vimbldona ove godine.

Marton Fučovič
foto: EPA/Yoan Valat

Snažni Fučovič je poznat u domovini kao "Ajron men" a njegova igra kao i kod ostalih tenisera ovih fizičkih karakteristika najviše zavisi od servisa. Protiv Fonjinija mu ipak nije dugo funkcionisao.

Fučovič ima možda još slavniju partnerku. Od 2017. je veren sa Anet Besermenji, prelepom zemljakinjom koju je i te kako primetila javnost tokom Martonovog prethodnog duela sa Đokovićem, u Londonu.

Problem je nastao kad je primetio i čuveni Boris Beker, Novakov bivši trener, koji je dao ovaj komentar za televiziju:

- Ako ste teniser, uvek je dobro da imate partnerku koja se zove Anet. Kažu da imaju najlepše žene u Mađarskoj. Ne znam da li je to istina, ali ona je baš lepa.

Normalni ljudi )i žene) bi ovo shvatili kao kompliment, ali u vremenu u kom živimo, Beker je maltene momentalno napadnut, a njegov komentar označen kao seksistički. Ipak, sama Anet se nije uvredila.

- Ako ste žena, to je lep kompliment od strane muškarca. To je seksizam samo za nekog ko se ne prepoznaje - napisala je ona.

Objavila je i fotografiju Stefani Hilborn, koja je tobože stala u njenu odbranu i napala Nemca.

- Nemojte u moje ime nikoga da ocenjujete. Hvala za nepotreban potez. Nadam se da ćete jednog dana imati isti pogled od strane pravog muškarca. Ako ste žena, "lepa" je lep kompliment od strane džentlmena - napisala je Anet, uz smajli koji šalje poljupce.

Inače, Anet je poznata i po svom TV kulinarskom šouu, navija za Rodžera Federera kada ne gleda verenika čije mečeve prati redovno - ako ne uživo, onda putem televizije.

Da li će se večeras radovati, ostaje da vidimo. Đoković i Fučovič izlaze na teren u 19.30.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.