MIHA BI BIO PONOSAN Ćerke blistaju, ne zna koja je lepša uz čarobno devojačko veče jedne Sinišine naslednice (FOTO)
Devojačko veče ćerke Siniše Mihajlovića, Foto: Printscreen/Instagram/virgimih

ZABAVA kao iz filmova

MIHA BI BIO PONOSAN Ćerke blistaju, ne zna koja je lepša uz čarobno devojačko veče jedne Sinišine naslednice (FOTO)

Objavljeno: 19:04h

Ćerka legendarnog fudbalera Siniše Mihajlovića, Virdžinija Mihajlović, zakazala je svadbu za 17. jun, kada će izgovoriti sudbonosno "da" svom partneru, fudbaleru Đenove, Alesandru Voljaku.

Alesandro Voljako i Virdžinija Mihajlović
Alesandro Voljako i Virdžinija Mihajlovićfoto: Instagram/@alexvogliacco_

Mladi par venčaće se u katedrali Monopoli u Bariju, na jugu Italije, a devojačko veče lepa Virdžinija proslavila je u Rimu.

Na fotografijama sa zabave vidimo mnošto balona sa natpisima "bride to be" i "tim Virdžinija", poslastice i specijalno dekorisane torte, ali i dame koje budućoj mladi najviše znače - starija sestra Viktorija Mihajlović i, naravno, ćerkica Violante, koja je ovom prilikom imala specijalan stajling.

Viktorija i Virdžinija Mihajlović sa ocem, Sinišom Mihajlovićem
Viktorija i Virdžinija Mihajlović sa ocem, Sinišom Mihajlovićemfoto: Youtube printscreen/L'Isola dei Famosi - La sorpresa di Siniša Mihajlović

Mihine ćerke nosile su isti model haljine sa metalik sjajem, razlika je bila samo u boji. Jedna se odlučila za plavu, a druga za zlatnu varijantu.

- Zbogom, gospođice! Zdravo, gospođo! - pisalo je na torti u obliku srca, ukrašenoj trešnjama, najslikanijoj “zvanici” devojačke večeri koje je priredila Virdžinija Mihajlović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.