DA LI BISTE JOJ VI OPROSTILI? Brutalna plavuša triput prevarila zvezdu svetskog fudbala - on prešao preko svega!
Margarida Korseiro, Foto: magui_corceiro/Instagram

ALAL VERA

DA LI BISTE JOJ VI OPROSTILI? Brutalna plavuša triput prevarila zvezdu svetskog fudbala - on prešao preko svega!

Mlada glumica česta učesnica afera

Objavljeno: 11:19h

Svetski mediji malo malo, pa bruje o aferama Margaride Korseiro!

Atraktivna plavuša je devojka portugalskog asa Žoao Feliksa, a navodno ga je prevarila tri puta za manje od godinu dana, ali njihova veza je uprkos svemu opstala.

Zanosna glumica (20) nakon svakog ispada uspevala je da smisli opravdanje, a nesrećni Feliks nastavio je slepo da joj veruje.

Mladom asu koji je pre nekoliko godina stigao u Atletiko za neverovatnih 127 miliona evra, u poslednje vreme ništa ne polazi za rukom. U Atletiku nije našao zajednički jezik sa trenerom, pa je prosleđen na pozajmicu u Čelsi gde se takođe nije proslavio. I dok on prolazi kroz težak period u karijeri, njegova zanosna devojka luduje po svetu.

Žoao Feliks
Žoao Feliksfoto: EPA/Abir Sultan

Strani mediji spekulišu da ga je prevarila čak tri puta u poslednjih godinu dana.

Nedavno je snimljena u automobilu sa vozačem Formule 1 Landom Norisom. Taj snimak izazvao je puno pažnje i, iako je brzo obrisan, nije potpuno nestao, pošto su pratioci brzo reagovali.

Snimak manekenke i britanskog vozača nastao je u Monaku, a na njemu se vidi kako uživaju u vožnji starim Fiatom.

Korseiro i slavni vozač tvrde da su samo prijatelji i Feliks je "progutao" tu priču.

Zanimljivo, pre godinu dana atraktivna plavuša je navodno bila u tajnoj ljubavnoj vezi sa defanzivcem Sportinga Pedrom Porom.

Na društvenim mrežama se tada pojavio snimak iz jednog noćnog kluba na kome se zaljubljeni par grli i ljubi, a mnogi su tvrdili da su na njemu Korseiro i Poro. Ipak, snimak nije bio najjasniji pa se nije moglo sa sigurnošću tvrditi da su oni u pitanju.

Međutim, isplivao je i drugi snimak koji značajno podgrejao sumnje da manekenka ima aferu sa španskim fudbalerom. Naime, nakon jedne utakmice Sportinga Pero je prišao tribinama, zagrlio atraktivnu plavušu i poklonio joj dres.

Priča je odjeknula u portugalskim medijima, pa je fudbaler Sportinga bio prinuđen da reguje kako bi izvukao manekenku iz neugodne situacije.

- Ova situacija je jako neprijatna. Imam poseban odnos sa njom, ali niko nije neveran nikome. Ovakve stvari ne mogu narušiti moj imidž, jer mogu da radim šta hoću. Prestanite da blatite nas troje kad za to nema potrebe - apelovao je putem Tvitera Španac.

Naravno, Feliks je poverovao u tu priču i njegova veza sa nestašnom Megi je opstala.

Početkom ove godine spekulisalo se da lepotica ima i aferu sa zvezdom Pari Sen Žermena - Nejmarom. Nakon njene posete Parizu u javnost je isplivala vest da su Brazilac i glumica u tajnoj vezi.

Nejmar je nakon toga ekspresno reagovao - otpratio je fatalnu plavušu sa Instagrama i tako zataškao priču koja je kružila.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.