BIVŠA ŠAMPIONKA VIMBLDONA OTVORILA "ONLYFANS": Teniserka ŠOKIRALA, muškarci u transu! (FOTO)
Sofija Žuk, Foto: sofya_zhuk/Instagram

au!

BIVŠA ŠAMPIONKA VIMBLDONA OTVORILA "ONLYFANS": Teniserka ŠOKIRALA, muškarci u transu! (FOTO)

Ruskinja zarađuje od golišavih fotografija

Objavljeno: 09:53h

"Onlyfans" postaje sve popularnija mreža među sportistima, a muškarce će definitivno oduševiti to što je jedna od najlepših teniserki odlučila da otvori nalog!

Atraktivna Ruskinja Sofija Žuk, koja je svojevremeno bila šampionka Vimbldona u juniorskoj konkurenciji, još jedna je u nizu sportistkinja koja će zarađivati o svojih provokativnih fotografija.

Sofija ima 23 godine i do sada je gradila karijeru modela, nakon što je 2020. odlučila da se penzioniše zbog hroničnih bolova i problema sa povredom.

Svoj poslednji profesionalni meč odigrala je 2019. baš na Vimbldonu, dok je izlazak na "Onlyfans" najavila ovim rečima:

- Momci, trenutak koji ste svi čekali konačno je stigao. Biće mnogo zanimljivog materijala - poručila je Ruskinja koja je već najavila da jednu liniju neće preći, a to je da bude skroz gola na fotografijama i snimcima.

U protekloj deceniji bila je jedna od vrhunskih svetskih talenata, trenirala je na akademiji belgijskog velikana Žistin Enan, sa 14 je osvojila prvu ITF titulu, sa 15 pomenuti Vimbldon, da bi potom svi počeli da je upoređuju sa Marijom Šarapovom.

Zahvaljujući tom atraktivnom izgledu, Sofija je karijeru teniserke zamenila za onu foto-modela, a sada će otići i korak dalje.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.