RASPAMETILE MUŠKARCE: Najvrelija sportistkinja Amerike u akciji sa koleginicom, TOPE krevet pod sobom! (VIDEO)
Pejdž van Zant sa Airwrecka-om, Foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

prešla sve granice

RASPAMETILE MUŠKARCE: Najvrelija sportistkinja Amerike u akciji sa koleginicom, TOPE krevet pod sobom! (VIDEO)

"To je vruće", "Moj tip žene", "Sjajno", "Imajte milosti", samo su neki od komentara na snimak koji je skupio više od 60.000 lajkova

Objavljeno:

Taman kad mislimo da nema više načina na koji može da na šokira i ostavi milione pratilaca izbezumljene, ona to uspe.

Pejdž van Zant je bivša MMA borkinja koja je među prvim seksipilnim sportiskinjama prešla na sajt za odrasle "OnlyFans".

A tamo je i te kako pomerala granice, ali ne ustručava se mnogo ni na Instagramu. Tu je prati 3.2 miliona korisnika ove društvene mreže, a Amerikanka (29) ih krajnje provokativnim fotkama i videima mami ka još vrelijem sadržaju.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

Ovoga puta je u sve uključila svoju novu najbolju prijateljicu, model Airwrecka-u, takođe zavodljivih oblina - u lezbijskoj akciji na kauču!

"To je vruće", "Moj tip žene", "Sjajno", "Imajte milosti", samo su neki od komentara na snimak koji je skupio više od 60.000 lajkova.

Inače, Van Zant je već nekoliko godina u mraku sa MMA borcem Ostinom Vanderfordom i njemu ne smeta previše što mu supruga deli sočne fotografije na internetu. Štaviše, učestvovao je u nekima i sam.

Pejdž van Zant, Ostin Vanderford
foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

Pejdž je nedavno priznala da je imala nekoliko plastičnih operacija kako bi dovela svoje telo do trenutnog izgleda.

- Da, uradila sam grudi. Devojka sam i uvek sam želela da imam velike grudi. Kako mi nisu prirodno narasle, odlučila sam da ih kupim - kazala je ona.

1 / 6 Foto: printscreen/instagram/paigevanzant

Van Zant se već neko vreme ne bavi borbama u UFC-u, pa je oktagon zamenila boksom bez rukavica. Ali poslednju borbu imala je pre skoro dve godine kada je izgubila od Rejčel Ostovič.

Inače, Pejdž je ranije imala težak život, jer su je u srednjoj školi silovali, a odluku da prodaje eksplicitan sadržaj obrazložila je ovim rečima:

- Kada sam potpisala za BKFC, zarađivala sam više novca po borbi nego u kompletnoj UFC karijeri. Trenutno od golišavih fotki zarađujem mnogo više nego od ugovora i to je ludo. Ne želim da se dovedem u situaciju da izgubim poslovnu šansu zbog toga što imam sajt. Već me gledaju kao seks simbol u svetu i želela sam da od toga i zaradim. Imam svoj vlastiti sajt i kontrolišem šta sve ide tamo. Radila sam teško na svom telu da bih postala to što jesam. Sada to samo delim na sajtu i radim to profesionalno - poručila je Pejdž.

Bonus video:

00:11

Brazilska lepotica na meču Argentine i Saudijske Arabije (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.