ŠAKIRIN BRAT PREBIO PIKEA! Skandal u luksuznom hotelu u Majamiju, policija razdvajala zaraćene strane (VIDEO)
Đerar Pike i Šakira, Foto: Profimedia

SVAĐA I BATINE

ŠAKIRIN BRAT PREBIO PIKEA! Skandal u luksuznom hotelu u Majamiju, policija razdvajala zaraćene strane (VIDEO)

Kolumbijka odnedavno živi u SAD, a čuveni as prvi put je doputovao kako bi proveo vreme sa sinovima posle razvoda sa pevačicom

Objavljeno:

Legendarni fudbaler Barselone, Đerar Pike navodno se posvađao sa bivšom suprugom Šakirom, a se završilo batinama od strane pevačicinog brata.

O ovome je izvestio Telemundo, televizijska mreža za špansko govorno područje, u jednoj od emisija posvećenih poznatim ličnostima.

Prošlog vikenda, Pike je prvi put posetio decu posle razvoda sa Kolumbijkom, a Majami će pamtiti po fizičkom obračunm sa njenim bratom Toninom.

Šakira odnedavno živi u SAD, a u dogovoru sa bivšim mužem, sa njom su sinovi Saša i Milan, a čuveni as ima mogućnost da ih viđa.

Šakira
Šakirafoto: Profimedia

Prvi zajednički vikend proveli su u Majamiju u luksuznom hotelu, ali kada se pojavila Šakira, došlo je do svađe.

Navodno je bilo mnoštvo uvreda, a potom se uključio Tonino da zaštiti sestru i odmah šakom udario Pikea, navodi Telemundo.

Đerar Pike
Đerar Pikefoto: EPA/Toni Albir

Oni se pozivaju na izjavu Veronike Basto, koja je dodala da je policija morala da ih razdvaja, a nijedna strana nije podnela prijavu.

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.