NUDIO JOJ MILIONE DA ABORTIRA, A SADA NE MOŽE BEZ SRPSKE SARME: Najluđa ljubavna priča NBA asa i poznate starlete
Daniela Rajićž i Pol Džordž, Foto: Printscreen/Instagram/danielarajic

POTPUNI HAOS

NUDIO JOJ MILIONE DA ABORTIRA, A SADA NE MOŽE BEZ SRPSKE SARME: Najluđa ljubavna priča NBA asa i poznate starlete

Košarkaš ipak nije odoleo njenim čarima

Objavljeno: 11:22h

Jedan od najkotroverznijih parova u svetu sporta su NBA zvezda Pol Džordž i staleta srpskog porekla Danijela Rajić.

"Sprska Kim Kardašijan" kako je zovu je bila istrajna u nameri da "ulovi" slavnog košarkaša, a njihova veza je počela na jako turbulentan način.

Danijela je radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Oni su počeli da se viđaju da bi posle nekoliko meseci prekinuli, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove devojčice.

I nije se završilo samo na tome, jer uskoro se saznalo da je Pol nudio Danieli milion dolara kako bi abortirala. Međutim, ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Izgledalo je da je tu definitivno kraj romanse, ali oni su sada ponovo zajedno.

Ipak, posle mnogo peripetija, svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno. U međuvremenu, dobili su dvoje dece, a svoju ljubav krunisali su i brakom.

Sudbonosno "da" izgovorili su na tajnom venčanju, a Danijela je tek nakon mesec dana podelila bajkovite kadrove sa proslave koju su organizovali za porodicu i prijatelje u Italiji.

Inače, Danijela ima i svoj biznis, a zajedno sa partnerkom košarkaša Patrika Patersona Sarom ima kolekciju kupaćih kostima.

Takođe je poznato da slavni as uživa u srpskoj hrani i poštuje tradiciju svoje supruge, a Daniela često objavljuje fotografije idiličnog porodičnog života na društvenim mrežama.

(Espreso/Still)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.