NAJLEPŠA FUDBALERKA BILA U VEZI SA SAIGRAČICOM PA SA KOLEGOM: To je za nas NORMALNO! Sad joj se nabacuje teniser...
Ališa Leman, Foto: Instagram/alishalehmann7

u formi

NAJLEPŠA FUDBALERKA BILA U VEZI SA SAIGRAČICOM PA SA KOLEGOM: To je za nas NORMALNO! Sad joj se nabacuje teniser...

Ališa danas ima preko 12 miliona pratilaca na Instagramu

Objavljeno: 12:18h

Za mnoge najlepša fudbalerka sveta, Ališa Leman, toliko je popularna da je nedavno po zaradi premašila sveže penzionisanog tenisera Rodžera Federera!

Ipak, Švajcarkinja koja igra za Aston Vilu neretko se žali kako muškarci dolaze na utakmice da maštaju o seksu sa izazovnim fudbalerkama a ne da gledaju sport, ali joj ne smeta da baš zahvaljujući svom izgledu zgrće milione.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ališa danas ima preko 12 miliona pratilaca na Instagramu, a sem provokativnim fotografijama, pažnju je skrenula ljubavnom vezom sa saigračicom Ramonom Bahman.

Švajcarkinju je ubrzo ostavila zbog člana istog kluba, ali muške sekcije. Leman je zavela Daglasa Luiza, vezistu Aston Vile i sa njim se zabavljala do kraja prošle godine kada je Brazilac navodno postao previše ljubomoran. Smetale su mu njene golišave fotke...

1 / 8 Foto: alishalehmann7/Instagram

"Skaj" ju je proglasio za najveću žensku fudbalsku zvezdu na svetu, a u razgovoru za pomenuti medij Ališa je prvi put govorila o pomenutim vezama.

- Rekla bih da je biseksualnost normalna za nas u ženskom fudbalu. Svi nas tako prihvataju. U svetu većina ljudi kaže da to prihvata, a onda iza leđa govore "O moj Bože." Moja generacija je odrasla tako da je svako prihvaćen onako kakav jeste. Možda starija generacija ima problem s tim, ali mislim da to za 20 godina neće biti problem.

Sada je Ališa pod lupom javnosti zbog toga što je potvrdno odgovorila na ponudu grčkog tenisera Petrosa Cicipasa da igraju miks dubl...

Da li se Leman samo šali sa mlađim bratom Stefanosa Cicipasa ili bi da malo proba i asove iz "belog sporta", videćemo...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.