"ŽIVEO SAM KAO KRALJ, ALI BIO SAM IDIOT!" Imao bezbroj lepotica, kupovao 3 auta u istom danu, ali NIJE BIO SREĆAN!
Valentina Fradegrada i Kevin-Prins Boateng, Foto: Instagram/vprince27

sad se kaje

"ŽIVEO SAM KAO KRALJ, ALI BIO SAM IDIOT!" Imao bezbroj lepotica, kupovao 3 auta u istom danu, ali NIJE BIO SREĆAN!

Mladima kažem: 'Ne možete kupiti sreću'. Nisam igrao, imao sam porodičnih problema, ispadao bih iz ekipe. Tražio sam sreću u materijalnim stvarima

Objavljeno:

U karijeri je (dosad) promenio 14 klubova. Tu je čak bio stabilan, kada se uporedi sa brojem žena s kojima je bio ili automobila koje je vozio. Ali da li je je bio srećan i ispunjen? On kaže da nije.

Nekadašnji fudbaler Kevin-Prins Boateng danas je napunio 36 godina, a u završnoj fazi karijere igra u Herti gde je i počeo 2004. godine i brzo skrenuo pažnju velikana svojim talentom. Krilni napadač je vrhunske fizičke predispozicije, ali i odličan dribling i šut, osećaj za prostor, sve.

U nastavku bogate karijere je igrao za Totenhem, Borusiju Dortmund, Portsmut, Đenovu, Milan, Šalke 04, Las Palmas, Ajntraht Frankfurt, Sasuolo, Barselonu, Fjorentinu, Bešiktaš i Moncu.

Kevin Princ Boateng
foto: AP

U mlađim kategorijama je igrao za reprezentaciju Nemačke, a onda kao senior za Ganu iz koje vodi poreklo upisao 15 mečeva i dao dva gola. Ali smatra da je mogao mnogo više.

- Vratiću se i reći: nisam fudbal tretirao kao posao - počeo je priču svojevremeno za italijanski list 'La Republica'.

- Bio sam idiot. Imao sam talenta, ali sam minimalno trenirao, sat vremena dnevno sam provodio na terenu. Poslednji bih stizao, a prvi odlazio. Bio bih napolju s prijateljima. Imao sam novca, živeo sam kao kralj. Nikada nisam bio u teretani. To kasnije promeni vašu karijeru.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/melissasatta

Onda je dobro opisao koliko je bio bahat.

- Kupio sam tri auta u jednom danu dok sam bio u Totenhemu: Lamborgini, Hamer i Kadilak.

Iz svega je naučio važnu životnu lekciju. To je i poručio mladim fudbalerima koji brzo zarade nenormalno veliki novac i menja im se život.

- Mladima kažem: 'Ne možete kupiti sreću'. Nisam igrao, imao sam porodičnih problema, ispadao bih iz ekipe. Tražio sam sreću u materijalnim stvarima: auto te čini srećnim jednu nedelju dana. Kupio sam tri da budem srećan tri nedelje.

Kevin Prins Boateng
foto: EPA/Andreu Dalmau

Boateng je ove sezone upisao deset nastupa za Hertu, još ranije je najavio da će se oprostiti od fudbala po isteku ugovora u julu te će se okrenuti porodičnom životu. Čini se da je sa 36 godina konačno sazrio.

Do sada se ženio tri puta, poslednji put je to uradio letos kada je za životnu saputnicu izabrao prelepu Valentinu Fradegradu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Njih dvoje su se venčali i u virtuelnoj stvarnosti, metaverzumu, i tako probili led kada su u pitanju "digitalne svadbe", a fudbaler je uzeo i ženino prezime.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.