MALO MU BILE DVE: Čuveni sportista sad ima 3 DEVOJKE koje ga obožavaju! Čovek pravi harem (FOTO)
Dejvid Hej sa svojim devojkama, Foto: Instagram/@davidhaye

IMA LJUBAVI ZA SVE

MALO MU BILE DVE: Čuveni sportista sad ima 3 DEVOJKE koje ga obožavaju! Čovek pravi harem (FOTO)

Ono što se dešava iza zatvorenih vrata između mene i devojaka ostaje tamo - kaže bivši svetski šampion

Objavljeno:

U svetu šoubiznisa, ali i profesionalnog sporta postoje brojne neobične i atipične ljubavne priče, ali ona Dejvida Heja je stvarno jedinstvena.

Bivši bokserski šampion u teškoj kategoriji (42) je pre samo mesec dana za medije javno priznao kako je u vezi s dve žene istovremeno, a sada se njihovoj ljubavnoj zajednici priključila još jedna dama – pa Dejvid več ima pravi mali ‘harem’.

Ljubavne veze ovog boksera oduvek su privlačile pažnju javnosti, a ovaj ‘trojac’ sada je postao hit vest tabloida. Hej je nedavno započeo trougao sa pevačicu grupe ‘The Saturdays’, Unom Hili (41), i manekenkom Sijan Ozborn (30), a sada se u priču uplela i izvesna Lin Mari koja se pojavila na nizu fotografija s ovim trojcem.

Prva Hejova izabranica je bila Sijan u koju se bokser zaljubio 2020. a prošle godine se njihovoj vezi priključila Una.

- Ako fotografija vredi hiljadu reči, onda ova govori upravo ono što treba - napisao je početkom godine u opisu slike Hej potvrdivši da ima dve devojke.

Poslednja u nizu, tajanstvena Lin, pridružila im se na Kostarici gde su već neko vreme na "odmoru". Ono što zasad znamo je to da se ova atipična zajednica tri žene i jednog muškarca ne libi da o svojoj otvorenoj, liberalnoj vezi deli detalje na društvenim mrežama, a koliko će ovakav ‘sklop’ stvari potrajati – tek treba da vidimo.

Hej još ništa nije potvrdio:

- Volim da zadržim svoj privatni život za sebe. Malo provociram ljude preko društvenim mreža. Ipak, ono što se dešava iza zatvorenih vrata između mene i devojaka ostaje tamo. Ne želim uopšte da išta otkrivam - rekao je Britanac nedavno.

Inače, Dejvid je tokom bokserske karijere zaradio pravo bogatstvo i sada se ono procenjuje na oko 20 miliina dolara, pa odmor može da im potraje. A sudeći prema izvorima bliskima Britancu, njegove devojke ga naprosto obožavaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.