ZLATAN IBRAHIMOVIĆ POKAZAO KAKVA JE 'ZVER': Nanizao sedmoricu, završnica je bila UBISTVENA! (VIDEO)
Zlatan Ibrahimović, Foto: Profimedia

mašina

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ POKAZAO KAKVA JE 'ZVER': Nanizao sedmoricu, završnica je bila UBISTVENA! (VIDEO)

Poslednjeg "mučenika" Ibrakadabra nokautira pokazujući svoje fudbalsko umeće

Objavljeno:

Zlatan Ibrahimović je sve bliži povratku na fudbalski teren u dresu Milana, ali u međuvremenu je našao način da bude glavni dasa na jednom drugom terenu - a i za to bude dobro plaćen.

Kontroverzni Šveđanin se do sada dva puta našao na filmskom platnu, u dokumentarcima gde je "glumio" samog sebe, ali prvog februara se u bioskopima pojavio najnoviji nastavak franšize "Asteriks i Obeliks" u kojoj je Zlatan otelotvorio lik Antivirusa, desne ruke rimskog imperatora Cezara.

Asteriks i Obeliks, Zlatan Ibrahimović, Film
foto: Twitter/printscreen

Kao deo promocije filma, pojavio se isečak sa snimanja, odnosno probe, gde Ibra u jednoj sceni ima okršaj sa sedmoricom protivnika, ali i te kako nedoraslih.

Naravno, kao i uvek u ovakvim akcionim smenama, ovi nebitni likovi napadaju glavnog protagonistu jedan po jedan, a Zlatan ih sve, sa mačem u jednoj i štitom u drugoj ruci, stručno "obradi", i vidi se da to radi s pravim uživanjem.

Naročito je efektna završnica, jer poslednjeg "mučenika" Ibrakadabra nokautira pokazujući svoje fudbalsko umeće - petama podigne šlem u vazduh pa raspali po faci neprijatelja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.