ZLATAN PLAKAO ZBOG SMRTNO BOLESNOG PRIJATELJA: Ubija ga ista bolest koja je odnela život Siniše Mihajlovića (VIDEO)
Tajs Slegers/Zlatan Ibrahimović, Foto: Printscreen/Twitter/@ESPNnl

IBRA SE SLOMIO

ZLATAN PLAKAO ZBOG SMRTNO BOLESNOG PRIJATELJA: Ubija ga ista bolest koja je odnela život Siniše Mihajlovića (VIDEO)

Bio mi je jedini prijatelj kada sam bio mlad i pogubljen - pričao je Ibrahimović sa suzama u očima

Objavljeno: 09:25h

Zlatan Ibrahimović poznat je kao čovek kkoji retko pokazuje emocije. Mnogi su ga napadali što se nije javno oprostio od Siniše Mihajlovića, ali ko može da tvrdi da napadač Milana nije patio u sebi, van objektiva kamere?

U ponedeljak uveče Šveđanin je u jednoj emisiji pokazao da je i on od krvi i mesa i da i kod njega ima emocija prema istinskim prijateljima.

Ibra se javio video pozivom u emisiju gde je gostovao njegov veliki prijatelj, novinar Tajs Slegers i došlo je do veoma emotivnih scena.

Tajs Slegers je ikona holandskog novinarstva. Dugo godina je u ovom poslu, a radio je i kao klupski novinar PSV Ajndhovena.

Ovom 46-godišnjaku je 2020. godine otkrivena akutna leukemija od koje je umro i Siniša Mihajlović. Lekari su novinaru prethodnih dana saopštili kako više nema nade za izlečenje i svaki dan bi mu mogao biti poslednji.

Ali i u ovakvoj situaciji pokušava da pomogne drugima. Slegers je pozvao sve da doniraju matične ćelije potrebne drugim pacijentima i obratio se javnosti rečima:

- Meni više nema pomoći, ali drugi imaju šanse.

Brzo su se odazvale mnoge poznate ličnosti, aktuelni i bivši fudbaleri PSV-a, ali i legende Ajaksa poput Ibrahimovića, Snajdera, Fan der Mejdea.

Tajs je jedan od retkih novinara s kojim je Ibrahimović u prijateljskim odnosima. On mu je pomogao po dolasku u Ajaks i to mu Zlatan nije zaboravio.

Tajs tokom Šveđaninovog javljanja nije mogao izdržati te je zaplakao zajedno s prijateljem.

- Bio mi je jedini prijatelj kada sam bio mlad i pogubljen - pričao je Ibrahimović sa suzama u očima:

- Nikog nisam imao u Holandiji. Onda me je on pozvao. Uglavnom su mi novinari bili neprijatelji, ali s njim sam postao dobar prijatelj. Tajs mi je pomogao i dao mi je podršku koja mi je bila potrebna. O njemu sam pisao i u svojoj knjizi. Uvek smo bili u kontaktu i uvek će biti u mom srcu.

Potom su suze krenule same nakon oproštajne poruke velikom prijatelju.

- Tajs, želim ti samo reći da te volim, prijatelju moj - poruka je uplakanog Zlatana koja je vidno posebno dirnula Slegersa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.