"KO ZNA, MOŽDA VAS SMUVAM OBE" Nejmar bacio oko na BRUTALNE odbojkašice bliznakinje, ali napravio 1 grešku! (FOTO)
Nejmar/Kejla i Kejt Alves, Foto: EPA/Neil Hall, Printscreen/Instagram/@keyt.alves

šmeker promašio zicer

"KO ZNA, MOŽDA VAS SMUVAM OBE" Nejmar bacio oko na BRUTALNE odbojkašice bliznakinje, ali napravio 1 grešku! (FOTO)

As PSŽ-a nastavlja da flertuje sa nebrojenim lepoticama

Objavljeno: 11:10h

Brazilski fudbaler Nejmar je ove sezone jedan od najboljih igrača Pari Sen Žermena, imao je i dobre nastupe na Svetskom prvenstvu uprkos ranoj eliminaciji Brazila, ali u poslednje vreme kao da je opet počeo sa svojim ludorijama.

Komšije ga prijavljuju zbog žurki koje bude pola Pariza, svađa se sa saigračima, sportskim direktorom, sudijama, ali se činilo da bi mogla da ga smiri Bruna Bjankardi.

Zanosna influenserka s kojom je bio veren je oprostila Nejmaru prevaru i po svemu sudeći su opet zajedno jer su se strasno poljubili za njegov 31. rođendan koji mu je javno srdačno čestitala.

Ipak, omaleni Brazilac nastavlja da flertuje sa nebrojenim lepoticama, a jasno je i da dobija mnoštvo nepristojnih ponuda preko društvenih mreža.

Sada je Nejmarova zemljakinja Kejla Alves koja zajedno sa sestrom Kejt važi za najlepše odbojkašice sveta, otkrila da ih je as PSŽ-a obe muvao!

- Znate li kako se Nejmar "okliznuo"? On je ćaskao sa mojom sestrom bliznakinjom, pre nego što je ona bila u vezi. Onda je ona počela da izlazi s drugim momkom, a on je prestao da joj se javlja. Šta je onda uradio? Poslao je poruku meni, kao da nas dve nismo pričale o tome kako je zvao!

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/@keyt.alves

Kejla je otkrila da se pretvarala da ne zna da je Nejmar startovao i Kejt.

- Znate li šta je rekao? 'Ko zna, možda ću završiti sa obe' - ispričala je Kej Alves kolegi iz brazilskog "Velikig brata".

- Moja sestra i ja, pričamo o svemu, da li je on stvarno mislio da to neću pomenuti? E sad, da joj nije poslao poruku, da je samo meni poslao, već bih bila u Parizu. Zar ne? Šetala se - otkrila je Kejla Alves da bi ipak lako pala na slavnog zemljaka.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/@key.alvees

Kejla je potom otkrila da poznaje sve Nejmarove prijatelje, ali da još nije upoznala 31-godišnju brazilsku zvezdu zbog njegovog zauzetosti.

Brazilske bliznakinje važe za najseksi sportistkinje u svojoj zemlji, a naravno, najviše pažnje privlače kad se pojave zajedno.

Kejla i Kejt Alves Ramaljo su zbog svog izazovnog izgleda već sa 23 godine stekle toliku slavu da više zarađuju od modelinga i društvenih mreža nego od sporta kojim se bave.

Kejla (Kej) ima 7,9 miliona pratilaca na Instagramu, a aktivna je i na OnlyFans-u, gde naplaćuje pretplatnicima 13,99 dolara mesečno.

- Igram za profesionalni odbojkaški tim i smatram se profesionalnom sportistkinjom. Ali stvari van terena su za mene počele da napreduju. Tako da sam počela da posvećujem malo više pažnje paralelnoj karijeri.

- Sviđalo mi se to ili ne, danas su moji najveći prihodi tamo. Smatram se sportistom i zbog toga je moj imidž porastao na internetu. Dakle, ja sam sportista, model i takođe uticajan preduzetnik u svom sopstvenom biznisu - dala je sebi zanimljivu titulu Kejla pa šokirala:

- Zarađujem oko 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Zaista se radi o tome. Zarađujem mnogo na OnlyFans-u jer je pretplata fiksna za ceo mesec. Ali više volim da igram odbojku nego da se slikam. Zato neću prestati sa karijerom igračice čak i ako je to trenutno moguće, finansijski gledano - poručila je.

Kejt ima 1,8 miliona pratilaca na Instagramu i više je fokusirana na sport. Karijeru je počela u Sesi Bauruu ali sada je članica modeling agencije Easy Sports, a uz to zarađuje kao vlogerka i na TikToku i Instagramu.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/@keyt.alves

Obe igraju na poziciji libera i sem savršenim oblinama i osmehom koji topi, odlikuju se brojnim, ali nenapadnim tetovažama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.