O OBRAZOVANJU JELENE ĐOKOVIĆ SE JAKO MALO ZNA! Ovo je prava ISTINA
Jelena Đoković, Foto: Beta / Dragan Gojić

zanimljivo!

O OBRAZOVANJU JELENE ĐOKOVIĆ SE JAKO MALO ZNA! Ovo je prava ISTINA

Jelena uspešno vodi Fondaciju "Novak Đoković"

Objavljeno:

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, Jelena je često u žiži interesovanja javnosti, a njena biografija je besprekorna.

Njeno obrazovanje takođe intrigira, a osim što je poznato da je posle završene Osnovne škole "Drinka Pavlović" u centru Beograda, pohađala je, kao i Novak, Sportsku gimnaziju, zanimljivo je i gde se dalje usavršavala.

Uspela je da upiše fakultet Bocconi u Italiji, u Milanu, pa je dogurala i do doktorata u menadžmentu. Jelena je, naime, 2011. odbranila doktorat na smeru "Luxury Management and Services" Internacionalnog univerziteta u Monaku. Zahvaljujući svim ovim diplomama, Jelena danas uspešno upravlja Fondacijom koju je osnovala sa suprugom.

Jelena Đoković
Jelena Đokovićfoto: ATA images

Predsednica Fondacije "Novak Đoković" povodom Svetskog dana knjige svojevremeno je rado odgovarala na pitanja onih koji je prate na ovoj društvenoj mreži. Tako je otkrila koliko knjiga godišnje pročita, kao i koliko jezika tečno govori.

- Pričam srpski, engleski, francuski i italijanski. Čitam 50 knjiga godišnje, ne uživam u audio knjigama, volim da čitam, volim stranice.. Moram da priznam da mnogo više čitam na engleskom jeziku. Veliki sam fan Harija Potera. Nadam se da ću u budućnosti imati prilike da naučim još jezika, to je uvek korisna stvar - istakla je Jelena.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.