MA KAKVA ILARI, TOTIJEVA NOVA DEVOJKA JE MELEM ZA OČI: Na plaži pokazala BRUTALNO telo, GRUDI pršte iz bikinija!
Noemi Boki i Franćesko Toti, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

preboleo ženu

MA KAKVA ILARI, TOTIJEVA NOVA DEVOJKA JE MELEM ZA OČI: Na plaži pokazala BRUTALNO telo, GRUDI pršte iz bikinija!

Ilrau Blazi je prevarila Totija, a utehu je našao u zanosnoj Noemi Boki

Objavljeno:

Frančesko Toti posle burnog rastanka od supruge Ilari Blazi, ponovo uživa u životu punim plućima.

Slavni fudbaler nedavno je "uhvaćen" na plaži u Majamiju gde očigledno brojni džet-set uživa ovih dana, pošto smo tu videli i Zlatana Ibrahimovića, Aidu Jespiku i Ivanu Knol.

Toti (46) je bio sa novom devojkom, Noemi Boki, a društvo im je pravila i njegova ćerka Šanel.

Franćesko i Noemi svoju ljubav obelodanili prošle godine, ali su mesecima svoju vezu ljubomorno čuvali od očiju javnosti, pa su retko mogli da se vide zajedno. Ipak, čini se da su se malo opustili, te su paparaci uspeli da fotografišu prezgodnu Noemi.

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Toti u julu 2021. priznao da se razvodi od Blazi, a posle brojnih spekulacija otkrio je da je do kraha braka došlo zbog prevare njegove žene. On je istakao da je Ilari, inače televizijska voditeljka, imala ne jednu, već više afera, kao i da je dokaze za to pronašao u njenom telefonu.

- Bilo je glasina i u prošlosti, i o njoj i o meni. Ali, to su zaista bile samo glasine. Ali sada sam našao dokaz. To je bila činjenica. I to me je dovelo do depresije. Nisam više mogao da spavam. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam više bio ja, bio sam neko sasvim drugi. Izvukao sam se iz toga zahvaljujući Noemi - ispričao je u septembru.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/Ilary Blasi

Nekadašnji kapiten i apsolutni ljubimac navijača Rome istakao je da je vezu sa Noemi započeo nakon Ilarinog neverstva:

- Ranije smo bili prijatelji. Onda, posle Nove godine, to je preraslo u nešto više. Ilari je već izlazila sa drugim muškarcima pre nego što se rodila moja priča sa Noemi - napominje Toti.

Ova Italijanka (34) nije bila poznata široj javnosti, ali se kretala u višim krugovima društva, a diplomirala je biznis i bankarstvo na privatnom univerzitetu u Rimu. Strastveni je navijač Rome, ima 35 godina i bavi se cvetnim dekoracijama.

Zanosna plavuša bila je udata za Marija Kauća, vlasnika niželigaškog kluba Tivoli, sa kojim ima i dvoje dece.

Inače, Noemi se plažom u Majamiju šetkala u atraktivnom, crnom bikiniju sa detaljima od zlatnih lančića, pokazavši svoju vitku, izvajanu figuru - bujne grudi i ravan stomak.

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.