KĆERKA MU MLAĐA OD UNUKE: Da li se hrvatski Don Žuan skrasio sa prelepom Srpkinjom? 11 godina razlike im ne smeta!
Senka Mandić/Zoran Mamić, Foto: EPA/Mahmoud Khaled, Printscreen/Facebook/Senka Mandic

mamac za lepotice

KĆERKA MU MLAĐA OD UNUKE: Da li se hrvatski Don Žuan skrasio sa prelepom Srpkinjom? 11 godina razlike im ne smeta!

Povezivan je i sa Dejanom Živković

Objavljeno: 14:08h

Bivši trener i sportski direktor Dinama iz Zagreba, Zoran Mamić, u braku je sa Srpkinjom Senkom Mandić. Zoranu je to treći brak, a prelepa supruga od njega je mlađa 11 godina.

Nedavno su se zajedno pojavili u Mostaru na konferenciji za medije Zoranovog brata i bivšeg predsednika, a mnogi kažu i dalje de fakto prvog čoveka "Modrih", Zdravka Mamića.

Par se upoznao u Dubaiju gde je Senka radila u restoranu, a u vezu su ušli 2019. a ubrzo se saznalo da je Senka trudna i maja 2020. rodila je Mamiću kćerku.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook/Senka Mandic

Senki je to prvo dete, a Zoranu treće. Dok je radila na rezervacijama stolova, Senka je živela na relaciji Zagreb-Dubai, a pre nje hrvatski fudbalski Don Žuan bio je u ljubavnoj vezi s bivšom manekenkom Darijom Crnjaković koja se tada zbog njega preselila u Saudijsku Arabiju.

Nakon prekida, šuškalo se da je na njega 'oko bacila' i srpska manekenka Dejana Živković, bivša devojka tenisera Damira Džumhura.

U svakom slučaju, Zoran je pre sadašnje supruge Senke, još dva puta bio u braku. S Vanjom Horvat, s kojom je proveo 17 godina, dobio je dvoje dece.

Vanju, inače kćerku jednog od najboljih rukometaša SFRJ Hrvoja Horvata, Zoran je upoznao kad je imao 21 godinu. Vanja je tad bila studentkinja stomatologije, a Zoran je prolazio kroz krizu zbog teške povrede kolena nakon koje je dobio i žuticu.

Venčali su se u maju 1993. godine, a nekoliko godina kasnije preselili su se u Nemačku gde su živeli sve do 2005. godine kad se, na poziv svog brata Zdravka, Zoran vratio u Hrvatsku.

Njihov brak je potrajao gotovo dve decenije, ali često se šuškalo o prevarama. Mamića su često povezivali s lepoticama, a skandal je nastao i kad se počelo pisati kako Vanja ima aferu sa svojim trenerom jahanja Renatom Levanićem. Par se razveo 2010. godine, a zajedno imaju sina Brunu i kćerku Ninu, te unuku Vitu.

1 / 5 Foto: EPA/Szilard Koszticsak

Ubrzo nakon razvoda s Vanjom naveliko se počelo šuškati o Zoranovoj vezi s osam godina mlađom ekonomistkinjom Anom Šikić, a pričalo se da je upravo afera s lepom Anom presudila Zoranovom braku s Vanjom.

Par se venčao 2014. godine na intimnom veselju u jednom zagrebačkom restoranu, ali razvod je usledio već 2016. Ovaj put se kao razlog pominjala Zoranova afera s 20 godina mlađom manekenkom Anticom Filipović Grčić.

Antica je scojevremeno ušla u izbor 25 najzgodnijih žena u regiji na takmičenju 'Gentleman's Choice'.

Zdravko Mamić, Zoran Mamić
foto: Beta

Zanimljivo je istaći da je najmlađa kćerka Zorana Mamića koju je dobio sa Senkom Mandić mlađa od njegove prve unuke Vite koju mu je u oktobru 2018. rodila kći Nina.

(Espreso/Sportlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.