ŠTA AKO NALETI NA ZLATANA? Prelepa Aida je na pragu 40-ih, ali i dalje raspamećuje izgledom, BOMBA bez mane! (FOTO)
Aida Jespika, Foto: Printscreen/Instagram/@aidayespica27official

prevrelo

ŠTA AKO NALETI NA ZLATANA? Prelepa Aida je na pragu 40-ih, ali i dalje raspamećuje izgledom, BOMBA bez mane! (FOTO)

Da je ova mreža postojala kada je Venecuelanka zmijskog tela harala imala bi verovatno stotine milione fanova

Objavljeno:

Nakon nešto duže pauze oglasila se objavom na Instagramu i obradovala skoro milion pratilaca.

Da je ova mreža postojala kada je Venecuelanka zmijskog tela harala imala bi verovatno stotine milione fanova, ali sad je potvrdila da odlično izgleda i sa 39 godina.

Aida Jespika je pozirala u donjem vešu jednog modnog brenda, a onda i u kućnoj varijanti sa sinom Aronom, a obe fotografije nastale su na Floridi gde je očigledno na odmoru.

U Miamiju svaki slobodan trenutak koristi za kupanje i sunčanje, a nadamo se samo da ne naleti na Zlatana Ibrahimovića koji je takođe pozirao na plažama Majamija i pokazao da je i on besprekorno "očuvan" iako mu je već 41. A možda bi se i prepoznali...

Naime, zanosna Aida je svojevremeno bila upletena u skandal kada je tadašnji a i sadašnji predsednik Real Madrida, Florentino Peres, izjavio da je spavala sa skoro svim igračima Milana i Intera.

Na audio snimku koji se pojavio tek 2021. a nastao je 15. oktobra 2012, Peres govori o dolasku nemačkog fudbalera Mesuta Ezila u Madrid 2010. godine.

- Kada je Ezil došao u Madrid, tadašnju devojku je zamenio modelom iz Milana. Bila je sa njim sve dok mu Murinjo nije rekao da je ta devojka spavala sa svim igračima i trenerima Intera i Milana - navodne su Peresove reči.

- Ezil je imao 21 godinu kada je stigao kod nas. Imao je devojku, ali je brzo upoznao noćni život i promenio je svoj stil života. Odje*ao je devojku i zamenio ju je modelom iz Milana. Unajmljivao je privatni avion, otišao bi da je je*e i onda se vraćao u Madrid - čuje se na snimku.

Inače, neimenovani izvor iz Reala je o ovome pričao još 2013. za tamošnje medije.

- Kad je stigao, Ezil je bio malo naivan a imao je dugogodišnju devojku, Anu Mariju Lagerblom. Ipak, stvari su zahladnele u toj vezi i kad je postao singl, počeo je malo da preteruje. To je trajalo otprilike celu njegovu drugu sezonu u klubu kada je, paradoskalno, bio veoma produktivan na terenu. Bio je klinac i uživao u ukusu slobode - naveo je izvor iz Reala.

Ne znamo za pouzdanost ovih navoda, ali Aida je imale afere i veze sa brojnim drugim poznatim ličnostima - od fudbalera tu su Mateo Ferari, Filipo Inzagi, glumac Brus Vilis, pevač Krejg Dejvid, čak i Silvio Berluskoni se pominjao!

U nastavku pogledajte još slika izazovne Jespike.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.