OMILJENA VODITELJKA POTVRDILA NOVU STRASNU VEZU: Glumac je sad daleka prošlost, golman zavodnik je smuvao! (FOTO)
Dileta Leota, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

ovaj kiksira samo na terenu

OMILJENA VODITELJKA POTVRDILA NOVU STRASNU VEZU: Glumac je sad daleka prošlost, golman zavodnik je smuvao! (FOTO)

Čuvena novinarka na zajedničkim fotografijama nije skidala prelepi osmeh s lica

Objavljeno:

Sportska novinarka koju mnogi nazivaju najlepšom novinarkom sveta, novom objavom je potvrdila vezu o kojoj se šuškalo.

Prelepa Dileta Leota je objavila fotografiju s dočeka Nove godine čime je obelodanila da je službeno u vezi s Lorisom Karijusom, golmanom koji je u središte pažnje došao 2018. godine kad je nakon Lige šampiona postao glavni predmet ismejavanja zbog katastrofalnih kikseva.

Nemac je tada igrao za Liverpul i praktično je poklonio pobedu Real Madridu. Zemljak Jirgen Klop ga se ubrzo rešio, a Karijusova karijera od toga dana je krenula nizbrdo, ali je u privatnom životu ostao uspešan zavodnik.

1 / 7 Foto: Profimedia

Očigledno mu kikseve mna terenu ne zamera ni Dileta koja na zajedničkim fotografijama nije skidala osmeh s lica, a šuškanja o vezi pokrenula su se kad su ih paparaci u novembru prošle godine uhvatili kako uživaju u šetnji na ulicama Milana.

Usklađeni u crnim kombinacijama izgledali su kao pravi modni par, a mnoge je tad zanimalo hoće li upravo on biti "srećni dobitnik" o kom je javnost u Italiji dugo licitirala.

1 / 9 Foto: Profimedia

Pre veze s 29-godišnjim Lorisom mnogo se pisalo o Leotinoj vezi s turskim glumcem Džanom Jamanom. Zajedno su bili nekoliko meseci, nakon prvog ju je već većrio, izgledalo je kao da je sve savršeno, a onda su raskinuli u septembru 2021. godine.

- S njim je priča bila prekrasna, san, bajka, munja. Mi smo dvoje 30-godišnjaka koji su se sreli, voleli jedno drugo, živeli u velikoj strasti. Oboje smo veoma strastveni, on čak možda i više od mene, i sve je bilo veoma brzo, veoma divno - rekla je nakon raskida Dileta.

Neki su nagađali da je ta veza bila paravan kako bi glumac sakrio da zapravo voli muškarcem, a šuškalo se i da je voditeljka imala koristi od toga jer se tada prestalo toliko pisati o njenoj navodnoj aferi sa Zlatanom Ibrahimovićem koja je mesecima bila glavna tema italijanskih tabloida.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/danieletoretto

Dileta Leota je neosnovane glasine ovako negirala:

1 / 14 Foto: Profimedia

- Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe, uz sav izbor na svetu moraš imati svest da se ne dovedeš u pogrešne situacije - rekla je tada.

(Espreso/Sportlife)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.