"MESIJU JE BILO NEPRIJATNO JER SAM VIŠA OD NJEGA, ALI ISHOD JE BIO SJAJAN..." - Izabela diže temperaturu u Kataru!
Izabela Pagliari, Foto: Instagram/isabelapagliari

snašao se

"MESIJU JE BILO NEPRIJATNO JER SAM VIŠA OD NJEGA, ALI ISHOD JE BIO SJAJAN..." - Izabela diže temperaturu u Kataru!

Izabela Pagliari primarno prati reprezentaciju Brazila, ali srećom, pojavljuje se i na ostalim utakmicama

Objavljeno:

Svetsko prvenstvo u Kataru donelo nam je sem utakmica i vrlo atrkativne navijače, naročito navijačice, ali i među novinarkama ima lepotica koje još više skreću pažnju kamera.

jedna ipak prednjači. U pitanju je zanosna Izabela Pagliari koja primarno prati reprezentaciju Brazila, ali srećom, pojavljuje se i na ostalim utakmicama.

1 / 5 Foto: Instagram/isabelapagliari

Tako je bilo i tokom duela Francuske i Poljske u osmini finala, gde je Izabela izveštavala ispred i sa stadiona, a publika se "gurkala" kada je ova Brazilka prolazila pored njih.

Pagliari je godinama radila za TNT Sports, dok je sada najangažovanija kada je u pitanju FIFA + kanal, kao i Ronaldo TV.

Izabela je verovatno i najveća novinarska "zverka" trenutno na Mundijalu kada su u pitanju žene. Osim što je na Instagramu prati skoro 800.000 ljudi, poznata je po tom što je u skorije vreme radila intervjue sa Kilijanom Mbapeom, Nejmarom, Lionelom Mesijem...

Tu su i razgovori sa Titeom, Antonijem, Rišarlisonom, te fotografije sa velikim brojem poznatih igrača među kojima je i Ronaldinjo.

- Mesi ne voli kamere. Bilo mu je neugodno jer je bio van svoje zone udobnosti. A ja sam bila viša od njega. Jedina stvar koju mrzim jeste da se bilo ko oseća neprijatno. Krajnji rezultat je bio sjajan, ali Mesiju je bilo neprijatno - otkrila je Izabela letos detalj sa snimanja Argentinca.

U oktobru, neposredno pred Mundijal, Izabela je uzburkala javnost kada je rekla da je Nejmar razmišljao da se povuče iz reprezentacije posle Katara. Međutim, u međuvremenu se predomislio.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.