ADUT ŠVAJCARSKE JE OŽENJEN SRPSKOM LEPOTICOM: Za koga će Kristina navijati ovog puta? (FOTO)
Remo i Kristina, Foto: Printscreen/Instagram/@kristinafreuler

podeljena osećanja

ADUT ŠVAJCARSKE JE OŽENJEN SRPSKOM LEPOTICOM: Za koga će Kristina navijati ovog puta? (FOTO)

U istoj situaciji se našla i pre četiri i po godine, na Mundijalu u Rusiji 2018. godine

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije sastaje se večeras sa selekcijom Švajcarskom od 20 časova u meču trećeg kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nakon remija protiv selekcije Kameruna, "Orlovima" je za prolaz neophodna pobeda protiv Švajcaraca, a drugi uslov je da se ne desi iznenađenje i Kamerun savlada Brazil.

Domaća fudbalska javnost sa nestrpljenjem očekuje večerašnju utakmicu, a čini se da je najteže Kristini Šivčić Frojler. Naime, ova Srpkinja je udata za švajcarskog reprezentativca i vezistu Notingem Foresta, Rema Frojlera.

Kristina se nalazi u nezavidnoj situaciji jer se na jednoj strani nalazi reprezentacija zemlje njenog porekla, a na drugoj selekcija Švajcarske, u kojoj živi i čiji dres nosi njen suprug Remo.

U istoj situaciji se našla i pre četiri i po godine, na Mundijalu u Rusiji 2018. godine. Tada je na Instagram profilu objavljivala fotografije sa zastavama obeju država.

Kristina Šivčić, Remo Frojler
foto: Printscreen/Instagram/@kristinafreuler

- Srce mi kuca za obe nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati - poručila je tad Kristina Šivčić.

Kristina je tada nosila zanimljivu majicu na kojoj su bile boje obe zemlje. Na društvene mreže kačila je obe zastave, a Kristina i Remo tada su bili u vezi koju su u međuvremenu krunisali brakom, a ostvarili su se i kao roditelji.

Te 2018. društvo Kiki pravila je Mirjana Cuber, supruga Stivena Cubera, junaka pobede Švajcarske nad Francuksom u osmini finala EURO-a 2020, nad Francuskom posle penala. U Kataru ipak nije ušao na uži spisak selekotra Jakina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.