BASTIJAN JE BAŠ VELIKI CAR! Umrećete od smeha kada čujete šta je prvo naučio Anu da kaže na NEMAČKOM! (FOTO)
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović, Foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

hit!

BASTIJAN JE BAŠ VELIKI CAR! Umrećete od smeha kada čujete šta je prvo naučio Anu da kaže na NEMAČKOM! (FOTO)

Ana otkrila anegdotu iz perioda kada su se tek upoznali

Objavljeno: 20:24h

Nekada najbolja teniserka sveta Ana Ivanović uživa u braku sa slavnim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom sa kojim ima dva sina.

Poznati par se venčao 016. godine, a godinama unazad jedna od najzanimljivijih tema svih svetskih medija jeste koji se jezik najčešće koristi u domu nekadašnjeg veziste i bivše šampionke Rolan Garosa.

1 / 4 Foto: Printscreen/Twitter/Ana Ivanović

Jedan od najpoznatijih i najskladnijih sportskih parova nikada nije krio da se u njihovoj kući mogu čuti razgovori na srpskom, nemačkom i engleskom, a Ana i Švajni sada već mogu da se pohvale zavidnim fondom reči iz maternjeg jezika svog supružnika.

U jednom od prethodnih intervjua Ana je kroz osmeh otkrila kako se Švajni od samog početka njihove veze trudio da nauči srpski kako bi impresionirao svoju taštu, a mnogi su bili iznenađeni rečima koje je Nemac prvo naučio nekadašnju najbolju teniserku sveta na njegovom jeziku.

Ana Ivanović
Ana Ivanovićfoto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

- Ne hvala, srećno sam zaljubljena - bila je prva rečenica koju je Ana naučila da izgovara na nemačkom, a sada na sve to gleda kao na lepu anegdotu iz prošlosti.

- To se dogodilo posle našeg prvog sastanka u Minhenu. Rekao je da, ako mi se neko obraća na nemačkom, treba da izgovorim ovu rečenicu. To je tako smešno i tipično za Bastijana - ispričala je Ana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.