JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA DEO RAJA U MARBELJI! Puca pogled na more, a unutrašnjost vile ostavlja bez daha! FOTO/VIDEO
Novak i Jelena Đoković, Foto: Nenad Kostić

SVE PRŠTI OD LUKSUZA!

JELENA ĐOKOVIĆ OTKRILA DEO RAJA U MARBELJI! Puca pogled na more, a unutrašnjost vile ostavlja bez daha! FOTO/VIDEO

Pogledajte kako izgleda vila Đokovića u Marbelji

Objavljeno: 18:27h

Srpski teniser Novak Đoković u Parizu nije imao podršku svoje porodice sa tribina, a njegova supruga Jelena je otkrila kako uživa dok njen dragi vodi bitne na terenu.

Naime, ona je trenutno u Marbelji gde se opušta sa Stefanom i Tarom u velelepnoj vili.

Jelena ne deli često fotografije iz luksuznog doma, ali sada je podelila detalj sa bazena gde je čitala knjigu ušuškanoj Tari.

Sve izgleda tako obično i bez naglašavanja bilo kakvog komfora, ali ne može da se ne primeti raskoš i pogled koji se proteže iz "kutka" Đokovićevih.

Vrlo brzo nakon što se doznalo da je dom Novaka i Jelene Đoković u Marbelji dospeo u medije, svi su pohrlili da saznaju kako izgleda nekretnina za koju je slavni teniser izdvojio milione dolara.

Međutim, Novak to nikada nije otkrivao, pa na njegovim fotografijama na društvenim mrežama dominiraju fotografije sa terena, iz prirode i obično šalju jaku poruku.

Zainteresovana je bilajavnost kako su sportista i njegova izabranica opremili dnevni boravak, trpezariju, spavaću pa i sobe za naslednike Stefana i Taru, a sve pomenuto i još mnogo toga moglo se videti na fotografijama i snimcima pre kupovine imanja sa predivnim pogledom na Sredozemlje.

Inače, vila je procenjena na oko deset miliona evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.