ĐOKOVIĆ NA ŽESTOKOM UDARU PRED FINALE U PARIZU: Javio se omraženi Ben Rotenberg - šta krije Novak?
Đoković i Rotenberg, Foto: Profimedia, Printscreen

BRUKA I SRAMOTA

ĐOKOVIĆ NA ŽESTOKOM UDARU PRED FINALE U PARIZU: Javio se omraženi Ben Rotenberg - šta krije Novak?

Amerikanac nema nimalo respekta prema velikom šampionu

Objavljeno: 14:38h

Srpski teniser Novak Đoković je na meti kritika pred finale Mastersa u Parizu u kome će odmeriti snage sa Dancem Holgerom Runeom.

Novakov napitak, koji uzima tokom mečeva, ponovo je predmet pažnje, a svoj stav izneo je poznati američki teniski novinar i najveći Novakov kritičar Ben Rotenberg.

Na Tviteru se povela rasprava o tome šta Đoković pije tokom tajm-autova, a sam srpski teniser je u šali nekoliko puta na konferencijama govorio o "čarobnom napitku".

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Christophe ARCHAMBAULT / AFP / Profimedia

Na snimku tokom meča protiv Stefanosa Cicipasa vidi se kako Novakov tim, odnosno Ulises Badio, mućka flašicu sa pićem i dodaje skupljačici loptica da odnese srpskom teniseru.

Nekima je bio problematičan način na koji je to Argentinac radio, "kao da se krije", a Rotenberg je ubrzo prokomentarisao celu situaciju.

- Oduvek sam mislio da bi trebalo da bude više transparentnosti u vezi sa supstancama koje igrači uzimaju, posebno tokom mečeva, ali sam retko mislio da nešto nije u redu. Ali zaboga, govor tela na ovom snimku je bizaran. Šta Đokovićev tim krije? - napisao je Rotenberg i dodao:

- Ne optužujem nikoga ni za šta, ali je mnogo sumnjiv način na koji su reagovali kada su videli da ih snimaju. Nadam se da će Novaka ili njegov tim da pitaju u ovome u Parizu i da neće prihvatiti odgovor 'magični napitak' kao prošli put. Članove tima ne kontrolišu, bar za to nisam čuo.

Bilo kako bilo, cela rasprava je praktično besmislena, pošto Novak, kao i ostali igrači, redovno daju uzorke na doping kontrolama.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.