ĐOKOVIĆEV VELIKI RIVAL SMUVAO ITALIJANSKU BOMBU! Najveći zavodnik na Turu preboleo Hrvaticu, ima PUNE RUKE posla!
Paola di Benedeto, Foto: Instagram/paodb

BAŠ IMA SREĆE

ĐOKOVIĆEV VELIKI RIVAL SMUVAO ITALIJANSKU BOMBU! Najveći zavodnik na Turu preboleo Hrvaticu, ima PUNE RUKE posla!

Mateo Beretini ima novu devojku

Objavljeno: 19:36h

Italijanski teniser Mateo Beretini ima novu devojku posle raskida sa koleginicom Ajlom Tomljanović.

Prema pisanju italijanskih medija, u pitanju je Paola Di Benedeto (27), italijanska manekenka, radio i TV voditeljka.

Beretini i Đoković
Beretini i Đokovićfoto: EPA/Andy Rain

Najveći zavodnik na Turu je veliki je prijatelj i rival našeg Novaka Đokovića, protiv kojeg je igrao finale Vimbldona 2021. godine i izgubio sa 3:1.

Mateo Beretini (26) bio je ludo zaljubljen u rođenu Zagrepčanku Ajlu Tomljanović, bivšu hrvatsku, sada australijsku teniserku. Njih dvoje bili su u ljubavi od 2019. godine, a romansi je došao kraj u martu 2022.

- Ponovo sam singl. To je samo nešto što se dešava u životu. Dobro je za mene. Generalno, sad provodim više vremena sa svojim timom, imam više vremena za porodicu. Bio sam povređen, ali sada uživam u drugačijem životu - rekao je letos Beretini, posle raskida sa Ajlom.

U poslednjih nekoliko meseci Mateo Beretini flertovao je sa mnogim ženama, međutim nijedna nije uspevala da ga osvoji. Čini se da je to uspela lepa i bujna Paola Di Bendeto, popularna radijska i TV voditeljka u Italiji.

Kako pišu italijanski mediji, njih dvoje su se upoznali preko društvenih mreža, a potom bili primećeni u jednom noćnom klubu u Torinu.

Za sada nema zvanične potvrde od dvoje golupčića da su u vezi, ali glasine stižu jedna drugu. Paola Di Benedeto bila je početkom godine u kratkoj romansi sa pevačom Rkomijem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.