ŽENA PEĐE MIJATOVIĆA JE RETKA LEPOTICA! Rodila mu je 3 ćerke, govori 5 jezika, a evo čime se bavi! (FOTO)
Aneta i Predrag Mijatović, Foto: The Photo One / Profimedia

savršen par

ŽENA PEĐE MIJATOVIĆA JE RETKA LEPOTICA! Rodila mu je 3 ćerke, govori 5 jezika, a evo čime se bavi! (FOTO)

Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi - ovim rečima je opisuje Predrag Mijatović

Objavljeno:

Proslavljeni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović uvek je važio za gospodina i na terenu i van njega, a na šmeku koji odaje još više mu daje svako pojavljivanje sa svojom suprugom.

Nekada fudbaler Partizana i Real Madrida, kasnije direktor "kraljevskog" kluba, uspeo je da ukrade srce jednoj od najlepših dama na našim prostorima.

Predrag Mijatović
foto: Starsport©

Peđa je već 22 godine u skladnom braku sa zanosnom Anetom Milićević (sada Mijatović), sa kojom ima tri ćerke - Nađu, Ninu i Lolu.

Kada mu je juna 2009. preminuo sin Andrej, kog je pored prvenca Luke (29) dobio u braku sa Elenom Karić, Aneta je sve uradila kako bi mu zalečila rane, a bol koju je osećao ublažila.

Upoznali su se u Kotoru, a nakon tri meseca veze na daljinu rešili su da otpočnu zajednički život i 2000. godine sklopili su građanski, a potom i crkveni brak.

1 / 5 Foto: EPA/BALLESTEROS

Lepa Aneta je bivši model, a sada se bavi dizajnom enterijera, diplomirala je urbanizam i prostorno planiranje na Univerzitetu u Beogradu i govori čak pet jezika.

Neretko deli svoje fotografije sa pratiocima na društvenim mrežama i izgleda besprekorno iako je u petoj deceniji života i po njenoj liniji se nikada ne bi reklo da je majka troje dece.

Kad god bi pričao o svojoj supruzi, Predrag bi birao prave reči.

- Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje. Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila - ispričao je jednom prilikom fudbaler.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.