SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE OD GRUPE NAVIJAČA: "Nisam htela da me ljube!" UŽASNUTA NOVINARKA NE SME NA ULICU (VIDEO)
Džesika je doživela nemile scene na poslu, Foto: Printscreen/twitter/@ppacheco1

skandal!

SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE OD GRUPE NAVIJAČA: "Nisam htela da me ljube!" UŽASNUTA NOVINARKA NE SME NA ULICU (VIDEO)

Javnost je osudila ovakvo ponašanje navijača

Objavljeno:

Džesika Dijas, novinarka ESPN-a, doživela je uznemiravanje tokom uključenja uživo pred meč Kopa Libertadores izmeđuFlamenga i Velez Sarsfielda.

Naime, nju je jedan muškarac poljubio i ostavio u čudu, a pomenuti navijač je potom i pronađen i uhapšen. Optužen je za seksualno uznemiravanje i pušten je sledeći dan, ali je dobio zabranu dolaska na bilo koji stadion. Takođe, ne sme da napušta grad pre nego što se javi policiji, ima zabranu prilaska Džesiki.

DEVOJKA NA ČIJE OBLINE FUDBALER NIJE IMUN! Koštalo ga "ŽIVOTA", žena se odlučila na ŠOKANTAN potez sa dvoje dece

Javnost je osudila ovakvo ponašanje navijača, a sama Džesika je poručila da narednih dana neće smeti da izađe na ulicu. U međuvremenu se oglasila na društvenim mrežama.

– To je bio samo poljubac u obraz? Ne, nije. Pre toga su me psovali i maltretirali jer je emisija kasnila. Pozvala sam na smirenost i stvari su se smirile. Izvinjenja su stigla s rukom na ramenu i poljupcem. Htela sam da krenem uživo i ostala sam na poziciji – napisala je Džesika i nastavila:

– Još jedan pokušaj poljupca u rame. Izbegavala sam sebe. Poslednji je došao poljubac u obraz. Mogao je biti i na usnama, ništa se ne bi promenilo. Bila sam seksualno uznemiravana dok sam radila i to je zločin. Nisam htela da me ljube, nisam tražila nežnost, nisam htela da provedem tri sata u policijskoj stanici.

KO JE NAPRAVIO DETE NAJPOZNATIJOJ GLUMICI ZA ODRASLE? Mislila sam da su NBA igrači fini, a on mi rekao da ODJE*EM!

Samo sam htela da radim. Muškarac koji je to učinio bio je u pratnji maloletnog sina koji se izvinio u očevo ime. Dečak nije kriv, nemojte kazniti celu porodicu. Napraviću pauzu od svega ovoga nekoliko dana. Hvala svima!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.