I KRISTINA SE MOLI ZA PARTIZAN: Egzotična lepotica živi za svoj klub! (FOTO)
Kristina Ngujen, Foto: Printscreen/Instagram/@krisinguyen

vrelo

I KRISTINA SE MOLI ZA PARTIZAN: Egzotična lepotica živi za svoj klub! (FOTO)

Seksi dugokosa crnka se često može videti na utakmicama svog omiljenog tima

Objavljeno:

Nakon užasnog starta sezone i brojnih promena u stručnom štabu, navijači Partizana nemaju mnogo vremena da se osvrću na sledećeg protivnika u Evropi, naročito ne posle razočaravajućeg ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kao i prošle sezone, uteha može da im bude Liga konferencija, a rival u plej-ofu bi trebalo da bude Hamrun Spartans sa Malte koji je posle penala eliminisao Levski iz Sofije.

Ipak, Bugari su se danas zvanično žalili UEFA-i zbog gola Hamruna koji vide kao neregularan, pa je to pod znakom pitanja. Navijači Levskog su ostali slomljenog duha posle bolne eliminacije, pa su sada "na iglama" zbog šanse da ipak prođu dalje za "zelenim stolom".

Da ipak dođe do dvomeča sa Partizanom priželjkuje silno i njihova najpoznatija navijačica, egzotična manekenka Kristina Ngujen. Seksi dugokosa crnka se često može videti na utakmicama svog omiljenog tima kako nosi „plavu” majicu.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/@krisinguyen

Sa takođe izazovnom koleginicom je pratila i revanš sa Hamrunom, a slike je podelila uz komentar "Samo Levski".

Kristina An Tuan Ngujen je već duže vreme u vezi sa reperom Pavelom, a neki čak tvrde da su se njih dvoje čak i venčali. Svoj egzotični izgled duguje ocu, koji je Vijetnamac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.