PARTIZAN IDE U KOMŠILUK UMESTO NA MALTU? Levski uložio žalbu UEFA, zbog 1 detalja traže PONAVLJANJE utakmice! VIDEO
Sporni trenutak: Igrač Hamruna je prešao na polovinu Levskog ranije, Foto: Printscreen/Twitter/@shumanskoo

previd sudije

PARTIZAN IDE U KOMŠILUK UMESTO NA MALTU? Levski uložio žalbu UEFA, zbog 1 detalja traže PONAVLJANJE utakmice! VIDEO

Bugari su ukazali na propust arbitara kod drugog gola Hamruna

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana bi mogli ipak da imaju poznatijeg i fizički bližeg protivnika u plej-ofu za Ligu konferencija.

Trebalo je da to bude Hamrun Spartans sa Malte, koji je šokantno eliminisao Levski iz Sofije u Bugarskoj posle penala, nakon što su u revanšu pobedili sa 2:1 i tako anulirali poraz u prvom meču 0:1.

Naime, Levski je zvanično podneo žalbu UEFA i traži ponavljanje utakmice, jer je pre drugog gola Maltežana, koji je pao u sudijskoj nadoknadi, odmah nakon izjednačujućeg gola Bugara, jedan igrač ranije ušao na polovinu Levskog.

U pitanju je asistent kod gola, koji je ranije utrčao u teren i ubrzo i dobio loptu, koju je potom dodao strelcu gola Rajanu Kamenzuliju.

Sudija Ištvan Kovač iz Rumunije je prevideo taj detalj, Maltežani su nakon toga postigli gol i šokirali Bugare, koji sada pokušavaju svoju bruku da "operu" za zelenim stolom.

- Obaveštavamo vas da je tim pod vođstvom izvršnog direktora Ivajla Ivkova uložio protest UEFA i tražimo ponavljanje meča sa Hamrunom. Predstavljamo i dokaze za grubo kršenje pravila od strane glavnog sudije i njegovih pomoćnika, što je uticalo na ishod utakmice. Slučaj hitno treba da ispita kontrolni, etički i disciplinski komitet UEFA - navodi se u saopštenju Levskog.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.