VERONIKA ŽARI I PALI U HRVATSKOJ: Najlepša manekenka sveta SMUVALA poznatog trenera, njegovi igrači mu zavide!
Veronika Bielik, Foto: Printscreen/Instagram/veronicabielik

bomba

VERONIKA ŽARI I PALI U HRVATSKOJ: Najlepša manekenka sveta SMUVALA poznatog trenera, njegovi igrači mu zavide!

Važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu

Objavljeno: 07:48h

Atraktivni model Veronika Bjelik iza sebe ima poprilično uzbudljivo leto.

Ova Poljakinja provela je vruće leto u Evropi. Posetila je Grčku i Hrvatsku, a zatim je i svog izabranika Klifa Kingsberija odlučila da predstavi porodici u Poljskoj.

Veronika je mamila uzdahe gde god se pojavila. Razlog je naravno savršena figura i izgled koji je svrstava među najlepše žene sveta.

Svoje srce atraktivna Poljakinja dala je treneru Arizona Kardinalsa Klifu Kingsburiju. Iako nikad zvanično nisu potvrdili da su u vezi, poseta Hrvatskoj ih je otkrila.

Kingsberi (42) i Veronika su počeli zajednički život po povratku u Sjedinjene Američke Države. Odlučili su se na useljenje u novu kuću kojom se Poljakinja pohvalila na društvenim mrežama.

Treba istaći da Veronika nije samo lepotica s društvenih mreža. Ona je završila pravo, a ima i svoju vlastitu modnu agenciju.

Pored mode najviše voli putovanja. Često je možemo videti na brojnim egzotičnim destinacijama i uvek na njima nađe način da se pohvali svojim atributima.

A ima se itekako čime pohvaliti. Važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu. Brine se o onome što unosi u sebe i nije nikakvo čudo što je zapala u oko mnogim muškarcima.

Ipak, njeno srce osvojio je 42-godišnji Klif. Veronika s njim uživa već godinu dana, a sada je došao red da veza ode na još jedan veći nivo i počeli su zajednički život.

Klif Kingsberi je nekadašnji kvoterbek koji je promenio nekoliko NFL timova, a od 2019. godine je trener Kardinalsa koje je prošle godine vodio do plej ofa gde je ispao od LA Remsa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.