PRIKUPILA JE 8 MILIONA DOLARA PREKO ONLYFANSA! Zvezda Plejboja želi da URADI OVO SA NOVCEM, ŠOK!
Danijela Čavez ima divlje snove, Foto: Printscreen/Instagram/@daniellachavezofficial

PROPAST AKO ŽENA OVDE DOĐE

PRIKUPILA JE 8 MILIONA DOLARA PREKO ONLYFANSA! Zvezda Plejboja želi da URADI OVO SA NOVCEM, ŠOK!

"Abumohor je stavio klub na prodaju i ja sad kad ga hoću kupiti"

Objavljeno: 18:43h

Zvezda "Plejboja" i Čileanka, Danijela Čavez, odlučila se za nesvakidašnji potez. Kao neko ko je rođen u Rankaguu, mestu odakle je i fudbalski klub "O'Higins", ona želi da klub kupi od vlasnika Rikarda Abumohora, a novac želi da prikupi putem Onlyfansa.

Danijela je zarad ovog poduhvata odlučila da napravi i profil na platformi "Only fans" koja je zadužena za plasiranje erotskog sadržaja, gde bi pretplatnici morali da plaćaju na mesečnom nivou ukoliko žele da dođu do onoga što se tamo nalazi.

Ova Čileanka je za samo 14 dana uspela da prikupi 7.700.000 evra na ovoj platformi! Iako je naglasila da će to iskoristiti za kupovinu kluba, njoj će biti potrebno još najmanje 12 miliona, kolika je cena koju je propisao Rikardo Abumohor, ipak, čini se kao da oni ne žele da klub prodaju njoj.

- Prikupila sam 8.000.000 dolara. Danas vidim u vestima da mi čelnici kluba ne žele prodati O'Higins - napisala je ona na Tviteru tokom prethodne sedmice, gde je nastavila i da napada na aktuetlnog vlasnika.

Danijela Čavez
foto: instagram/daniellachavezofficial

- Abumohor je stavio klub na prodaju i ja sad kad ga hoću kupiti, oni mi kažu ne. Mislio sam da je on ozbiljniji i sigurna sam da mogu puno više napraviti za klub od njega. Ja sam odavde i navijačica sam, on nije. On ne želi klub prodati ženi - napisala je Danijela.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.