SVE DEVOJKE MILOŠA TEODOSIĆA! Pre Jelisavete, Teo je šetao sve same SE*S BOMBE, a jednu SRBI KUJU U ZVEZDE! (FOTO)
Foto: Emilija Jovanović, Damir Dervišagić, © ATA Images, Odbojkaški savez, Marina Lopicic

nije mu bilo dosadno

SVE DEVOJKE MILOŠA TEODOSIĆA! Pre Jelisavete, Teo je šetao sve same SE*S BOMBE, a jednu SRBI KUJU U ZVEZDE! (FOTO)

Košarkaš je imao dosta bogat ljubavni život

Objavljeno:

Miloš Teodosić je među damama važio za velikog šmekera, sa košarkašem Virtusa iz Bolonje su dovođene u vezu razne devojke. Miloš je neke veze priznavao, a neke ne, ali sve je to za njega sada daleko prošlost jer je srpski košarkaš od 2017. godine u braku sa glumicom Jelisavetom Orašanin sa kojom ima ćerkicu Petru i sina Bogdana.

No pre nego što se obavezao na večnu vernost Jelisaveti, Miloš je imao dosta bogat ljubavni život, Teodosić je bio u vezi sa devojkama iz raznih životnih sfera.

Jelisaveta Orašanin
foto: Marina Lopačić

Možda najpoznatija Teodosićeva veza je bila sa srpskom odbojkašicom Majom Ognjenović.Sa njom je bio od 2009. godine, ali su se rastali četiri godine kasnije. Mediji su prenosili informacije da je sa odbojkašicom raskinuo zbog mankenke Jelene Kuveljić, a prema navodima njihova veza je trajala nekoliko meseci.

1 / 8 Foto: Odbojkaški savez Srbije

Poslednja devojka sa kojom Miloš nije krio da je u ljubavi jeste Sofija Rajović. Ali, izgleda da naš sportista i nije ljubitelj obelodanjivanja informacija iz privatnog života, te je sa njom okončao vezu mesec dana pošto je ona na društvenim mrežama objavila zajedničku fotku.

Anastasija Ražnatović
foto: © ATA Images

Teodosića su u jednom periodu povezivali i sa Anastasijom Ražnatović, ali nikada nije stigla potvrda ni od koga da su oni bili u vezi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.