Por*o glumica ponudila 16 sati SE*SA AKO URADI OVO! FUDBALSKI ROBIJAŠ ŽELI DA MU LEGNE 3.5 MILIONA EVRA! (FOTO)
Jedna od najatraktivnijih glumica za odrasle dala je neobičan zahtev fudbaleru Fiorentine, Foto: Printscreen/instagram/ henessyalina

ŽELI SVAKI CENT OD KLUBA!

Por*o glumica ponudila 16 sati SE*SA AKO URADI OVO! FUDBALSKI ROBIJAŠ ŽELI DA MU LEGNE 3.5 MILIONA EVRA! (FOTO)

Nema sumnje da je njegov dolazak jedan od najbezuspešnijih poslova Fiorentine

Objavljeno: 10:59h

Aleksandr Kokorin, verovatno i najpoznatiji fudbalski robijaš, ne želi da napusti Fiorentinu ukoliko mu ovaj italijanski klub ne isplati svaki cent po slovu ugovora!

Kokorin je ugovorom vezan za Violu do leta 2024. godine, dok klub bezuspešno pokušava da ga se reši. Rus je, doduše, rekao da će otići uz jedan uslov: da mu na račun legne 3,5 miliona evra!

Nema sumnje da je dolazak Kokorina jedan od najlošijih poslova Fiorentine, jer nekadašnji reprezentativac Rusije je igrao samo 216 minuta.

Nakon što je godinu i po dana proveo u zatvoru zbog skandala koji je izazvao, Kokorin je pokušao da oživi karijeru ponovo u Zenitu. Međutim, završio je na pozajmici u Sočiju, onda i u Spartaku iz Moskve koji ga je i poslao u januaru ove godine za Italiju. Upravo je u Spartaku, u novembru prošle godine, postigao poslednji gol.

Fiorentina je Kokorina platila 4,5 miliona evra, a Rusu nije pomoglo ni to što mu je glumica za odrasle, Alina Henesi, svojevremeno nudila 16 sati seksa ako da 10 golova.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.