BOMBA NOVINARKA POZIRALA U DONJEM VEŠU: Celo telo je savršeno, ali pogled se ne odvaja od BUJNIH grudi! (FOTO)
Eleonora Inkardona, Foto: Printscreen/Instagram/eleonoraincardona

ne ostaju prisebni u njenoj blizini

BOMBA NOVINARKA POZIRALA U DONJEM VEŠU: Celo telo je savršeno, ali pogled se ne odvaja od BUJNIH grudi! (FOTO)

Eleonora je postala naširoko poznata kad je pozirala sa Diletom, ali bi slika njih dve zajedno u izazovnoj pozi, ipak bilo previše za one sa slabim srcem

Objavljeno: 21:21h

Za najlepšu sportsku novinarku u Italiji, gde je konkurencija jača nego u fudbalskoj reprezentaciji Brazila, važi dobro poznata Dileta Leota, ali u poslednje vreme sve više u prvi plan izbija nekadašnja igračica golfa a sada njena koleginica Eleonora Inkardona.

Za to uglavnom može da zahvali bujnim grudima koje ističe na svakoj fotografiji, mada joj ne možete naći manu ni za bilo koji drugi deo tela.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/eleonoraincardona

Eleonora je i postala naširoko poznata kad je pozirala sa Diletom, ali bi slika njih dve zajedno u izazovnoj pozi, ipak bilo previše za one sa slabim srcem.

Broj pratilaca na Instagramu joj stalno raste, sad ih je preko 700.000, a najviše vole kad reklamira jednu poznatu marku donjeg veša.

Sve je ukrasila komentarima: "Na zalasku sunca sve sija magično" i "Na 40 stepeni osetite sve...".

Muškarci jedva ostaju prisebni kad vide neke njene fotografije, a kamoli kad je u takvom izdanju ugledaju uživo, kao proletos na jednoj utakmici Intera, čiji je veliki navijač.

Eleonora je, naravno, počela kao foto model, a ako ste uspešni u tome to na "Čizmi" skoro uvek znači da ćete postati i sportska novinarka i voditeljka.

Ispod možete videti još njenih slika koje oduzimaju dah.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.