PRAZNIK ZA OČI! Najlepša supruga košarkaša sada će uživo pratiti Zvezdine utakmice! (FOTO)
Mina Milutinović, Foto: Printscreen/Instagram/minamilutinovic

PRELEPA!

PRAZNIK ZA OČI! Najlepša supruga košarkaša sada će uživo pratiti Zvezdine utakmice! (FOTO)

Nemanja Nedović i prelepa Mina Milutinović, venčali su se 2. avgusta 2020. godine

Objavljeno: 19:04h

Crvena zvezda je ovog leta dobila prvo konkretno pojačanje, a reč je o reprezentativcu Srbije i doskorašnjem košarkašu Panatinaikosa Nemanji Nedoviću.

Nedović se po drugi put, posle deset godina, vraća među crveno-bele, a uz njega će svakako biti i supruga, manekenka Mina Nedović. Mina važi za najlepšu suprugu košarkaša. Tako su njenom lepotom bili oduševljeni gde god da je Nedović igrao.

Grčki mediji su često pratili slavni par gde god da se pojavi i objavljivali njihove zajedničke fotografije sa Mikonosa i ostalih atraktivnih destinacija zemlje Helena

S obzirom na posao kojim se bave, nema sumnje da će, posle Nedovićevog povratka među crveno-bele, Mina biti velika podrška svom suprugu i u Pioniru. Mina pleni lepotom, ali i stilom, pa će i mnoge dame od nje moći da "pokupe" po koji trik kada je reč o modi i odevnim kombinacijama.

Podsetimo, srpski košarkaš Nemanja Nedović i njegova izabranica, prelepa manekenka Mina Milutinović, venčali su se 2. avgusta 2020. Venčanje i svadbeno veselje bilo je kao iz bajke, sudeći po fotografijama i snimcima koji kruže društvenim mrežama.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.