ĆERKA LEGENDARNOG FUDBALERA U TANGAMA ZAJAHALA NEKOLIKO MUŠKARACA! Usledio je ŠOK kada se on oglasio! (VIDEO)
Najastarija ćerka legendarnog fudbalera: Džema Oven, Foto: Instagram/gemmaoven

lavina reakcija

ĆERKA LEGENDARNOG FUDBALERA U TANGAMA ZAJAHALA NEKOLIKO MUŠKARACA! Usledio je ŠOK kada se on oglasio! (VIDEO)

Sigurno mu nije bilo lako kada je video da mu ćerka pleše u krilu svakog muškarca dok je bila izazovno obučena

Objavljeno:

Majkl Oven odmah se oglasio na Tviteru nakon što je u utorak veče gledao svoju ćerku Džemu kako izvodi "striptiz" u rijaliti šou - Otok ljubavi.

Ona je najstarije dete bivšeg napadača Liverpula, Real Madrida i reprezentacije Engleske, ali njena odluka da se takmiči u britanskom programu Otok ljubavi nikako nije bilo nešto čime bi se otac ponosio.

"NE ŽIVIM OD TATINIH PARA!" A i što bi? BRUTALNA CRNKA zarađuje gomilu novca na sajtu za odrasle! (FOTO)

Naime, u spomenutom serijalu zabavnog karaktera neretko mogu da se vide eksplicitne scene i radnje. Ipak, Oven je na kraju sve to prihvatio i čak bio podrška mladoj Džemi (19).

- To je noćna mora svakog oca. Verujem da će nas učiniti ponosnim i šta god da uradi imaće našu podršku. No, nije bilo jednostavno kada mi je to rekla i bio je to šok, ali je svi podržavamo - rekao je legendarni fudbaler nakon što je saznao da njegova ćerka ulazi na Otok ljubavi.

U utorak veče, u epizodi koja je emitovana širom Velike Britanije, takmičari su nastupili u godišnjem izazovu otkucaja srca, a u toj igri je cilj da se zavede suprotni pol.

Koriste se razni rekviziti i kostimi, a otkucaje srca su merili kako bi ustanovili čiji su pulsevi najubrzaniji. Džema je nosila na sebi mrežaste čarape, crne tange, crvene visoke potpetice i zaplesala u krilu svakog prisutnog muškaraca.

Stvari su za nju postale nezgodne kada je otkriveno da je otkucaje srca najviše povisila njenom bivšem dečku, koji je takođe takmičar u ovoj gledanoj emisiji.

Gema Oven
foto: instagram/gem0wen

Ovo nisu bile scene baš prikladne za mlađe od 18 godina i Oven nije mogao da gleda, pa je objavio smajli s rukama preko očiju. Njemu su korisnici Tvitera slali razne poruke i predloge. Jedni su pisali da je možda vreme da nakon ove poslednje epizode ode na odmor ili da jednostavno isključi TV i bazira se na neke druge stvari.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.