"NE ŽIVIM OD TATINIH PARA!" A i što bi? BRUTALNA CRNKA zarađuje gomilu novca na sajtu za odrasle! (FOTO)
Džema Oven, Foto: instagram/gem0wen

UVREDEILA SE

"NE ŽIVIM OD TATINIH PARA!" A i što bi? BRUTALNA CRNKA zarađuje gomilu novca na sajtu za odrasle! (FOTO)

Najstarija kći legendarnog napadača Majkla Ovena započela je vlastitu karijeru

Objavljeno:

Džema Oven (19) je u julu 2021. godine predstavljala Veliku Britaniju na Evropskom prvenstvu u konjskim trkama, a već neko vreme je vlasnica linije kupaćih kostima "OG Beachwear".

Ona je najstarije dete Majkla Ovena, bivšeg napadača Liverpula, Mančester junajteda i Real Madrida. Majkl i supruga Luis osim nje imaju i Džejmesu (16), Emili (14) i Džesiku (12).

Iako mnogi kažu da živi od očevog novca, Džema je zaplovila u poslovni svet i samostalno zarađuje novac.

"Posao sam pokrenula sama. Dobijam puno negativnih i nestašnih komentara. Ljudi kažu da živim od tatinog novca, ali to uopšte nije tako", kazala je, pa dodala:

"Želim razjasniti stvari i reći da moj otac nije bio finansijski uključen u moj posao. Dobila sam novac za rođendan i to je bio moj budžet. Brzo mi je ponestalo novca i ima još toliko stvari koje mogu da učinim s mojim brendom. Sada moram da pričekam da zaradim još novca".

"Imam veliku sreću, ali mogu reći da je moj otac bio prilično oštar prema meni. Rekao mi je da je ovo budžet i da me nema nameru sponzorisati", rekla je Džema Oven za Daily Mail.

Nedavno su engleski mediji objavili da Džema ima otvoren profil na OnlyFans-u gde objavljuje golišave fotografije kako bi promovisala svoj brend, ali je Oven ubrzo sve to demantovao.

"Jasno je da Džema nije na fotografijama i ona uopšte ne koristi OnlyFans niti se slika u bikiniju kako bi promovisala svoj brend", poručio je Oven.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.