NOLE JE FILMSKI ZAVEO JELENU, NA OVO IZNENAĐENJE JE PALA: "Pomislila sam da je lud", a on odlepio za njom!
Jelena i Novak imaju itekako zanimljivu priču iza sebe, Foto: Profimedia

ljubavna priča noleta i jelene

NOLE JE FILMSKI ZAVEO JELENU, NA OVO IZNENAĐENJE JE PALA: "Pomislila sam da je lud", a on odlepio za njom!

"Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi" Kaže srpski teniser

Objavljeno: 13:50h

O uspesima i teniskom majstorstvu Novaka Đokovica se gotovo sve zna. Ali, da li znate kako je nespretni tinejdžer Nole uspeo da osvoji srce sadašnje supruge Jelene?

Jelena Đoković opisuje kako se upoznala sa Novakom, a priča će da razneži sve njihove fanove. Jelena i Novak upoznali su se 2005. godine putem zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan.

Novak je imao tek 17 godina i puno snova, a Jelena, koja je 11 meseci starija od njega, takođe se bavila sportom. Kao i većina tadašnjih tinejdžera, upoznali su se u zajedničkom društvu, a sport, kao prva tačka koja ih je vezivala, nije ostao njihova jedina zajednička tema. Novak je nebrojeno puta istakao da je Jelena njegova srodna duša, a to što su se sreli još dok je krčio svoj put, dokazalo mu je da je njihova ljubav prava.

- Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim - rekao je Novak jednom prilikom.

Novak i Jelena Đoković
foto: Profimedia

Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo, u kojem danas porodica Đoković živi.

- Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga, povremeno smo se sretali i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine

SVI SA NESTRPLJENJEM ČEKAJU NOVAKOVU OBJAVU: Tiče se Jelene!

Novak je otkrio da su se prvi put videli na jednom turniru u Beogradu.

- Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu.... Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi - otkrio je Nole.

Novak Đoković
foto: Starsport©

- Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo „Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. „O, bože. Imamo rupu u balonu”, vikala je Jelena, dok je Novak pokušavao da izvadi situaciju.

- Okrenuo sam se ka vozaču i rekao: Molim te, pomozi. Propustiću priliku, pričao je Nole, a onda se Jelena ubacila:

JELENA OTKRILA TAJNU VITKE LINIJE: Jedna vežba rešava sve! SAMO VAM JE VOLJA POTREBNA! (VIDEO)

- Onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam da li je on lud, šta će ova reklama u to doba, a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom!

Svadbeno veselje čuvenog para privuklo je ogromnu pažnju javnosti, a oni su se postarali da sve protekne kako su zamislili - i to bez prisustva sedme sile. Novak i Jelena, do tada Ristić, sklopili su brak u 18.30 na Svetom Stefanu 10. jula 2014. godine. Cela procedura je bila izuzetno brza, a svečanost koja je počela u 18 časova, već 30 minuta kasnije je bila završena, a u tom momentu je Jelena bila trudna sa Stefanom.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.