NOĆNA MORA SVAKOG OCA: Ćerka ikone Liverpula zvezda emisije sa EKSPLICITNIM scenama, tata je podržava! (FOTO)
Džema Oven u rijaliti programu sa eksplicitnim sadržajem, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTNO

NOĆNA MORA SVAKOG OCA: Ćerka ikone Liverpula zvezda emisije sa EKSPLICITNIM scenama, tata je podržava! (FOTO)

Najstarija ćerka fudbalera Majkla Ovena nije mogla da se odupre svojoj strastvenoj želji da učestvuje u rijaliti programu

Objavljeno: 07:56h

Džema Oven je nedavno bila na meti engleskih medija kada su se pojavile golišave fotografije sa "OnlyFansa", ali se na kraju ispostavilo da to nije ćerka poznatog fudbalera, već potpuno druga devojka.

Pustoši očev novčanik! VOLI ADRENALIN - UME DA UKROTI! Ljudi je prozivaju! A ona sanja SAMO JEDNO! (FOTO)

Međutim, samo nekoliko nedelja kasnije, bivši reprezentativac Engleske ponovo je dospeo na naslovnim stranicama engleskih tabloida i to zbog odluke svoje ćerke.

Naime, Džema je odlučila da učestvuje u rijaliti emisiji "Love Island" koji je poznat po eksplicitnim scenama i radnjama. Nekadašnji napadač Liverpula, Reala i Mančester junajteda je javno priznao da nije baš bio oduševljen tom odlukom.

Oven je otkrio da je bio i te kako šokiran i razočaran kada mu je ćerka rekla da ide u tu emisiju, ali je na kraju poručio da joj pruža podršku bez obzira na sve.

"To je noćna mora svakog oca. Ipak, nemam sumnju da će nas učiniti ponosnim i šta god da učini imaće našu podršku. Međutim, nije mi bilo jednostavno kada mi je to rekla, bio je to šok, ali je svi podržavamo", rekao je Oven.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.