BIO JE POVEZIVAN SA MALOLETNOM PROSTITUTKOM: Sada od javnosti krije BOMBU! Pored nje mu ni Zlatna lopta ne treba!
Kora Gotje, Foto: instagram/its_me_co

Kada je nju osvojio i zlatnu loptu će!

BIO JE POVEZIVAN SA MALOLETNOM PROSTITUTKOM: Sada od javnosti krije BOMBU! Pored nje mu ni Zlatna lopta ne treba!

Francuski napadač i zvezda Reala, Karim Benzema, mnoge privatne stvari želi da zadrži za sebe i da ih ne deli sa ostatkom sveta, pa se retko objavljuju informacije o njegovoj ljubavi prema manekenki koju je upoznao 2015. godine.

Objavljeno: 17:50h

Kora Gotje i Karim prvi put su viđeni zajedno 2016. godine, ali je napadač Real Madrida uvek retko pričao o svojoj lepoj supruzi.

"Nemam pojma. Uvek sam bio takav. Ne volim da sam u centru pažnje, na TV-u... Glupo je od mene. Imam svoj život, porodicu i prijatelje. Zamislite, imate četiri godine i živite svoj život sa kamerama uperenim u vas. Možete da izgubite razum", rekao je Karim Benzema.

Kora je rođena u Francuskoj i nije mogla da propusti nedavno veliko finale Reala i Liverpula (1-0) u Parizu.

Bila je tamo sa njihovim petogodišnjim sinom Ibrahimom. Iako je pokušala da se izgubi u masi, Kora Gotje se slikala na tribinama, a slike su osvanule na internetu.

Ona je na Instagramu postavila i fotografiju sa sinom, koja je ubrzo dobila hiljade lajkova, a među istaknutim komentarima našao se i komentar Georgine Rodrigez, devojke Kristijana Ronalda, koja je inače ostala u veoma dobrim odnosima sa bivšim saigračem Benzemom.

Inače, Benzema je ove sezone sa Realom osvojio Ligu šampiona i La Ligu i po mnogima je više od ikoga zaslužio da konačno osvoji Zlatnu loptu.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.