ANA I BASTIJAN KUPUJU LUKSUZNI STAN U BEOGRADU! Nećete verovati ko će im biti prvi komšija!
Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović, Foto: Instagram

iznenađujuće!

ANA I BASTIJAN KUPUJU LUKSUZNI STAN U BEOGRADU! Nećete verovati ko će im biti prvi komšija!

Prelepa Srpkinja i slavni Nemac odlučili da kupe nekretninu u Beogradu

Objavljeno: 11:57h

Poznati par Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger obožavaju Srbiju gde se uvek rado vraćaju, a sada su odlučili da kupe i luksuznu nekretninu.

Nekadašnja teniserka i fudbaler kupuju stan u Beogradu za koji će iskeširati 350.000 evra

Bastijan je želeo da obraduje lepu Anu stanom u okviru kompleksa Beograd na vodi, što bi ga koštalo oko 600.000 evra. Ali, Beograđanka se predomislila, želi stan na drugoj lokaciji.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bastijanu se posebno videla Kula. Njegova želja je bila da stan bude dvostrano orijentisan, da ima pogleda na prestonicu i da ima oko 100 kvadrata. Ako se uzme u obzir da je kvadrat tada koštao oko 6.000 evra, fudbaler je na ženin poklon bio spreman da potroši 600.000 evra.

- Ana nije bila nešto posebno zagrejana za tu lokaciju, ali su se ipak dogovorili da taj stan ostane kao opcija, dok su agentima poručili da im treba malo vremena da razmisle o tome. Ali, pošto je interesovanje za stanove u Kuli Beograda na vodi u tom trenutku bilo ogromno, stan je vrlo brzo prodat drugim kupcima, pa su se brzo dogovorili da potraže novi, na drugoj lokaciji - prenosi Kurir.

Ana i Bastijan su posetili luksuzni kompleks na Novom Beogradu, gde je stan još odavno obezbedila Lepa Brena, koja je kupila ceo sprat u kuli koja se gradi u okviru tog kompleksa, kao i njen prijatelj i kolega Novak Đoković.

Ana i Bastijan Švajnštajger
Ana i Bastijan Švajnštajgerfoto: Printscreen/Twitter/@AnaIvanovic

- Ana se baš oduševila tom lokacijom. Nisam siguran da li su se i oni odlučili za kulu, ali znam da su odabrali jedan stan od nešto malo manje od 100 kvadrata i da je njegova cena na tržištu trenutno oko 350.000 evra. Kod ovog stana im se naročito svidelo to što iz njega imaju savršen pogled na Beograd, lepši čak i od onoga sa Beograda na vodi. Agentima za nekretnine su poručili da će najverovatnije izabrati taj stau. Njima se mnogo svidelo i to što ova zgrada ima svoj bazen i tržni centar i što joj je sve tu nadohvat ruke.

Inače, bračni par je 2018. godine kupio imanje u austrijskom Vestendorfu sa željom da sinovi Luka i Leon budu bliži svojim baki i deki. Švajnštajgerovi roditelji žive na samo sat vremena od Vestendorfa, a ni Beograd nije daleko.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.