RUSKA BOMBA I DALJE MAMI UZDAHE: Klišina pokazala stomak i otkrila pol deteta (FOTO)
Darija Klišina ne planira život u Rusiji, Foto: Printscreen/Instagram/dariaklishina

Prvo pa muško

RUSKA BOMBA I DALJE MAMI UZDAHE: Klišina pokazala stomak i otkrila pol deteta (FOTO)

Sportistkinja živi u Americi već 8 godina, ali ne odriče se ni Rusije.

Objavljeno: 13:31h

Ruska atletičarka Darija Klišina nedavno je otkrila da se nalazi u drugom stanju. Atletičarka je na Instagramu okačila sliku, na kojoj se nalazi u kupaćem kostimu, i tako pokazala svima da je trudna, a takođe je i otkrila pol deteta - muško.

MILIONI MUŠKARACA UZDIŠU ZA NJOM! Velika rivalka Ivane Španović im ugasila sve nade jednom fotkom! (FOTO)

Fotografija je prikupila preko 9000 lajkova u samo nekoliko sati, njeni fanovi su bili presrećni kada su saznali za vest, pa su ostavljali pozitivne komentare.

Dosta komentara dobila je i od prijatelja iz profesionalnog sveta, kao što su sinhronizovana plivačica Svetlana Romašina, profesionalna sportiskinja discipline skok uvis Marija Lasickene i sportski novinar Pavel Zanozin.

U decembru 2021. godine, Klišina je izjavila da nije sigurna da li će se vratiti u Rusiju.

ELEGANTNA RUSKINJA SE POIGRAVA SA MAŠTOM MUŠKARACA! Impresivna figura, skromnost i PRIRODNA LEPOTA!

Sportistkinja živi u Americi već 8 godina, što se nje tiče ona tu zemlju smatra svojim domom, ali ne odriče se ni Rusije. - Kad god odem u Rusiju to uradim sa velikim zadovoljstvom i pokušavam to činiti što je češće moguće - rekla je Klišina.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju minule godine, Klišina nije uspela da dođe do finala. Tokom kvalifikacija se povredila i bila je forsirana da napusti stadion u kolicima.

Njena disciplina je skok udalj, dva puta je bila evropska prvakinja u dvorani, svetska je prvakinja do 17 godina, Evropska juniorska prvakinja 2009. godine i pobednica na Evropskom prvenstvu mladih 2011.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.