TOM BREJDI IMA PROBLEMA U BRAKU! Dok on stvara ISTORIJU u NFL, njegova prelepa žena ima PREČA posla! (FOTO)
Tom Brejdi i Žizel, Foto: Profimedia

nije sve tako bajno!

TOM BREJDI IMA PROBLEMA U BRAKU! Dok on stvara ISTORIJU u NFL, njegova prelepa žena ima PREČA posla! (FOTO)

Legendarni kvoterbek je u praku sa zanosnom Žizel koja je ceo život podredila njegovo karijeri

Objavljeno: 13:09h

Poznatom paru Tomu Brejdiju i njegovoj prelepoj supruzi Žizel Bindešen ne cvetaju uvek ruže u braku.

U stvari, Žizel je nedavno priznala da je njen brak sa Brejdijem daleko od bajke.

- To nikada nije bajka u koju ljudi žele da veruju. Potreban je rad da biste bili zaista u skladu sa nekim, posebno nakon što imate decu - rekla je ona za "Vog".

Brejdi i Žizel su se prvi put sreli 2006, ona je priznala da se odmah zaljubila u njega, a u brak su stupili tri godine kasnije iz koga imaju troje dece.

- U trenutku kada sam ga ugledala, on se nasmešio, a ja sam pomislila: 'To je najlepši, harizmatični osmeh koji sam ikada videla' Sedeli smo i razgovarali tri sata. Morala sam da idem kući za Božić, ali nisam htela da odem. Znate onaj osećaj da se ne možete zasititi? Od prvog dana kada smo se upoznali, nikada nismo proveli jedan dan a da nismo razgovarali jedno s drugim - rekla je ona za Vaniti Fair.

Žizel Bundšen, Tom Brejdi, Sport
foto: Profimedia

Život nije bio lak za Brejdija i Žizel, međutim. Dok legendarni kvoterbek nastavlja da igra u svojim srednjim 40-im, Žizel je kod kuće i podiže decu.

- Mislim da je moja žena, znate, već duže vreme držala kuću pod kontrolom i mislim da ima stvari koje želi da postigne. Znate, ona nije radila toliko u poslednjih 10, 12 godina samo podizajući našu porodicu i na neki način se obavezala da će biti u životu u Bostonu, a zatim se preselila na Floridu - rekao je Brejdi jednom prilikom.

Tom Brejdi
Tom Brejdifoto: Profimedia

Ipak, Brejdi i Žizel su uspeli da imaju skladan brak uprkos problemima, a da njegova blistava karijera ne trpi.

- Njegov fokus je na njegovoj karijeri ,moj je uglavnom na deci. I veoma sam zahvalna što mi je dozvolio da preuzmem uzde kada je u pitanju naša porodica. On veruje mojim odlukama - rekla je Žizel.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.