ON OTKRIO DUŽINU "ALATKE", ONA OMILJENU POZU, A NAJLUĐE IM JE BILO U VOZU: Poznati par bez pardona o svemu! (FOTO)
Marsel Džejkobs i Nikol Daza, Foto: Printscreen Instagram/nicole__daza

otvoreno

ON OTKRIO DUŽINU "ALATKE", ONA OMILJENU POZU, A NAJLUĐE IM JE BILO U VOZU: Poznati par bez pardona o svemu! (FOTO)

Olimpijski šampion je priznao da ga kod Nikol najviše pale njene grudi, dok je ona istakla da joj se kod Marsela posebno dopada njegova zadnjica

Objavljeno:

Italijanski atletičar Lamont Marsel Džejkobs govorio je o svojoj vezi sa partnerkom Nikol Dazom, influenserkom i modelom ekvadorskog porekla.

Olimpijski šampion živi u Rimu s Nikol i njihovo dvoje dece. Entoni se rodio 2019, a Megan godinu kasnije. Marsel i Nikol svadbu planiraju za sledeće leto.

Iako je rođen u SAD i otac mu je Amerikanac, Marsel se striktno identifikuje kao Italijan i ovoj zemlji je već doneo mnoge sportske uspehe.

Osvojio je dva zlata na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine, nedavno je slavio u Beogradu na Svetskom dvoranskom prvenstvu, a ima i evropsko zlato iz 2021. godine.

1 / 5 Foto: EPA/Franck Robichon

Džejkobs je najpre nastupao u skoku udalj, a od 2019. godine se usmerio isključivo na sprint.

Sa budućom suprugom dao je zanimljiv intervju, te su pričali o nekim intimnim stvarima. Sprinter je priznao da ga kod Nikol najviše pale njene grudi, dok je ona istakla da joj se kod Marsela posebno dopada njegova zadnjica.

1 / 5 Foto: instagram/ nicole__daza

Kada ih je voditelj upitao koliko puta nedeljno imaju seks, Marsel je kazao da to nikada nije isto i da sve zavisi o tome koliko je često kod kuće, a na pitanje koliko dugo im traju vođenje ljubavi, spremno odgovara:

- Zavisi od toga koliko dugo je nisam vidio.

Zajednički su se složili da je seks u vozu "na brzaka" najčudnije mesto gde su vodili ljubav, a što se tiče poza u krevetu, oboje obožavaju pozu 69.

Tu nije bio kraj njihovim otkrivanjima detalja iz vlastite spavaće sobe. Priznali su da su umeli da snimaju jedno drugo dok masturbiraju, a Marsel je na kraju otkrio dužinu svog penisa!

- Oko dvadeset centimetara - uz smeh je rekao Džejkobs.

Inače, sprinter ima još jednog sina, Džeremija, iz prethodne veze koja očigledno nije okončana baš na najlepši način jer je bivša devojka Renata odmah po osvajanju olimpijskog zlata kritikovala 27-godišnjaka s porukom da mora biti brižniji otac.

Maleni Džeremi planira da krenu očevim stopama pošto već neko vreme trenira sa Marselovim prvim trenerom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.